Cine e cea mai bogată artistă din România. Are 37 de ani și locuiește într-o casă de peste un milion de euro

Cea mai bogată artistă din România are 37 de ani și o mulțime de fani. Doar casa în care trăiește costă peste un milion de euro.

03 ian. 2024, 16:45
Cine e cea mai bogată artistă din România. Are 37 de ani și locuiește într-o casă de peste un milion de euro

Cine e cea mai bogată artistă din România. Avem o mulțime de artiști talentați, unii mai cunoscuți, alții mai puțin cunoscuți. Au reușit să-și clădească cariere impresionante și să fie îndrăgiți de toată țara. Totuși, dintre toți cei pe care îi apreciem, cine e cel sau cea mai bogată de la noi?

Ei bine, artistul român care stă cel mai bine din punct de vedere financiar este Inna, în vârstă de 37 de ani. Mulți ani s-a bucurat de un succes internațional fantastic, iar ulterior a început să se concentreze mult și pe succesul pe plan național. Are 15 ani de când s-a lansat în muzică și ar avea o avere de 23 de milioane de euro, mai mult decât orice alt artist din țara noastră.

Citește și Emma de la Zu şi Tavi Colen s-au căsătorit în secret? Vedeta a apărut pe mână cu verigheta, la petrecerea de Anul Nou

Inna a reușit să rupă topurile și să-și crească considerabil veniturile odată cu lansarea piesei „Hot”, în 2009, care a devenit un adevărat hit internațional. A început să fie cunoscută inclusiv în SUA, unde pentru un concert cerea 40.000 de euro.

Când vine vorba de concertele din propria țară, Inna e ceva mai temperată, cere 15.000 de euro cu TVA. Atunci când e solicitată să cânte la distanță, percepe și costul biletelor de avion la distanțe mai mari de 300 de kilometri, iar la cazări cere două camere tip ”single” (pentru o singură persoană, n.r).

”Inna cere 15.000 de euro cu TVA, orientativ, plus transport 1 euro/kilometru, cu TVA, două bilete de avion bussines, la distanțe mai mari de 300 de kilometri, o suită, două camere single, și 5-7 camere două camere twin, la hotel de cinci stele și masă pentru 12-16 persoane”, a declarat un organizator de spectacole, care cunoaște onorariilor artiștilor din țară, conform playtech.ro.

Cea mai bogată artistă din România stă într-o casă de un milion de euro

Inna locuiește într-o vilă ce depășește un milion de euro, care e situată într-un cartier rezidențial de pe raza comunei Pantelimon. E o casă foarte spațioasă, amenajată cu mai multe camere, studio de înregistrări, unde artista își petrece mare parte din timp.

Pe lângă locuința scumpă, Inna este și posesoarea unor bolizi de lux de câteva sute de mii de euro. Dincolo de cariera de succes și averea impresionantă, Inna este împlinită și în plan sentimental. De mai mulți ani formează un cuplu cu rapperul Deliric.

Citește și Cătălin Bordea a dat-o uitării pe Livia! Cine este noua iubită a comediantului, seamănă leit cu fosta