Cine e Claudia Ardelean, tânăra care a fost membru în CA al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj o singură zi

Liberala Claudia Ardelean a fost doar o zi membru în Consiliul de Administraţie al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj, la propunerea CJ Cluj. După ce a fost înlăturată din funcţie, Claudia Ardelean a ţinut să precizeze că „eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie".

16 feb. 2021, 12:25
Cine e Claudia Ardelean, tânăra care a fost membru în CA al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj o singură zi
Cine e Claudia Ardelean, tânăra care a fost membru în CA al Spitalului de Penumoftiziologie din Cluj o singură zi

Claudia Ardelean are 28 de ani, este membru PNL şi în urmă cu o săptămână a fost numită în consiliul de administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj. Fostă miss şi proprietară a unei firme de hostess, dar şi membru PNL, Claudia Ardelean devenise reprezentantul Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al spitalului din Cluj.

A rezistat în funcţie o singură zi, căci după ce presa a scris despre ea, Claudia Ardelean a fost concediată de către președintele Consiliului Județean Cluj.

Claudia Ardelean spune despre ea că este „de profesie jurist, absolventă a două facultăţi şi un om care este în continuă formare profesională”. Chiar dacă a fost demisă, Claudia Ardelean spune că „eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie”.

„În primul rând nu au înţeles conceptul de consiliu de administraţie. Consiliul de administraţie are rol în dezbaterea problemelor de organizare, strategie şi funcţionarea spitalului, iar membrii consiliului de adiministraţie, nu toţi au nevoie de pregătire medicală, pentru că aici este vorba de management instituţional”, spune Claudia Ardelean, citată de alephnews.ro.

După ce s-a sugerat că nu are pregătirea necesară ocupării funcţiei din CA al spitalului din Cluj, Claudia Ardelean spune că „reacţiile unor oameni au fost superficiale. Conform CV-ului pe care l-am depus, eu am studiile superioare necesare care justifică numirea mea în acea funcţie. Din păcate în România mai există aceste prejudecăţi, însă eu sunt de părere că frumuseţea nu trebuie să influenţeze, nici să împiedice parcursul profesional sau politic al tinerilor. Şi chiar încurajez toți tinerii să muncească pentru visele lor.“

Claudia Ardelean a mai spus că va rămâne „în mediul politic pentru că România are nevoie de tineri cu principii solide în această arie şi eu am tot viitorul în faţă”.