Fostă miss şi proprietară a unei firme de hostess, membru PNL, numită în consiliul de administraţie al unui spital COVID din Cluj

Claudia Ardelean, membru PNL, fostă miss şi proprietar al unei firme de hostess, a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj. Anunţul numirii a dat-o chiar ea pe contul de Instagram.

09 feb. 2021, 17:34

Fostă miss şi proprietară a unei firme de hostess, dar şi membru PNL, a fost numită în consiliul de administraţie al Spitalului de Pneumoftiziologie Cluj. Claudia Ardelean este reprezentantul Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al spitalului din Cluj.

„Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris Claudia Ardelean, pe Instagram, potrivit gazetadecluj.ro.

Claudia Ardelean a absolvit Facultatea de Drept si Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Din 2014 este membru al filialei de tineret a PNL Cluj, iar anul trecut a candidat pentru un loc in Consiliul Local Cluj-Napoca.

Pe contul ei de Facebook sunt postate imagini cu ea alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie 2020.

Citeşte şi: Florin Cîţu trimite Corpul de Control la Apele Române, după scandalul angajării unei foste chelneriţe

 

Fosta chelneriţă angajată la Apele Române şi-a dat demisia. Inginerul care s-a opus angajărilor politice a fost dat afară

Simona Iancu, fosta chelneriţă din Iaşi angajată pe post de inginer la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad, şi-a dat demisia, în urma dezvăluirilor despre angajările pe criterii politice din această instituţie. Totodată, inginerul care a dezvăluit neregulile a fost nevoit să plece, chiar dacă avea peste 20 de ani de experienţă, pe motiv că postul său a fost desfiinţat, relatează Recorder.ro.

„Gabi Musteață, inginerul care s-a opus angajărilor politice și a avut curaj să vorbească despre acest flagel, a plecat și el din instituție după ce postul i-a fost desființat. Ieri a fost ultima lui zi de muncă, fiind somat să predea cheia de la birou și laptopul de serviciu „cel târziu până în ora 15.30”. Acum speră să își câștige dreptatea în instanță, după ce a contestat desființarea subită a postului pe care îl ocupa.

În ciuda declarațiilor publice ale membrilor de la vârful Guvernului, care au promis că vor face dreptate la Apele Române, nimeni nu a încercat să îl păstreze în sistem pe Gabi Musteață, un inginer cu 25 de ani de experiență”, notează sursa citată.

Citeşte şi: Directorul de la Apele Române care a refuzat să lucreze cu ospătărița a fost dat afară. Ultima zi de muncă pentru cel care a reclamat situația revoltătoare