Fosta miss şi proprietara unei firme de hostess, numită în consiliul de administraţie al unui spital COVID din Cluj, a fost CONCEDIATĂ

Claudia Ardelean a fost numită în consiliul de administraţie al unui spital COVID din Cluj, iar la doar o zi distanță, în urma unui scandal din mediul online, aceasta a fost concediată de către președintele Consiliului Județean Cluj.

10 feb. 2021, 11:06
Fosta miss şi proprietara unei firme de hostess, numită în consiliul de administraţie al unui spital COVID din Cluj, a fost CONCEDIATĂ

Fosta miss şi proprietara unei firme de hostess a fost CONCEDIATĂ. Membră a PNL Cluj, Claudia Ardelean a fost numită în Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” Cluj-Napoca, în calitate de supleant 2. Însă, în urma scandalui provocat de numirea unei foste chelnerițe la Apele Române, aceasta a fost demisă din funcție, conform ziarulunirea.ro.

Citește și: Fosta chelneriţă angajată la Apele Române şi-a dat demisia. Inginerul care s-a opus angajărilor politice a fost dat afară

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, i-a cerut demisia tinerei, iar ea a acceptat.

”Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună. Celelalte aspecte care au fost prezentate în presă țin de viața privată a persoanei respective. În acest sens, pentru a nu exista nicio îndoială, suspiciune sau semne de întrebare cu privire la această numire, am solicitat demisia acestei persoane, fapt care s-a realizat ieri”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Fosta miss şi proprietara unei firme de hostess a fost CONCEDIATĂ

Pe contul personal de Facebook ale acesteia sunt postate imagini cu ea alături de preşedintele PNL, Ludovic Orban, dar şi cu primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, în timpul campaniei electorale pentru alegerile locale din septembrie 2020. Claudia Ardelean a absolvit Facultatea de Drept si Facultatea de Studii Europene din cadrul Universitatii Babes-Bolyai. Din 2014 este membru al filialei de tineret a PNL Cluj, iar anul trecut a candidat pentru un loc in Consiliul Local Cluj-Napoca.

Claudia Ardelean a făcut anunțul numirii în funcție pe contul său de Instagram, însă după demiterea fotografia în cauză a fost ștearsă de pe contul său.

”Azi, 08.02.2021 am semnat contractul de mandat in baza caruia imi voi exercita functia publica de reprezentant al Consiliului Judetean Cluj in Consiliul de Administratie al unui spital public din Municipiul Cluj-Napoca! Multumesc pentru incredere si sustinere Partidului National Liberal Cluj!”, a scris Claudia Ardelean, pe Instagram, potrivit gazetadecluj.ro.

 

 


loading...
Partenerii noștri