Cine e mama Cristinei Ţopescu. În mai puţini de doi ani şi-a pierdut marea iubire şi fiica FOTO

Cristian Țopescu a fost căsătorit de trei ori, iar în urma fiecărui mariaj a rezultat câte un copil. Prima sa iubire a fost Rodica Țopescu, mama Cristinei Țopescu.

13 ian. 2020, 07:47
Cine e mama Cristinei Ţopescu. În mai puţini de doi ani şi-a pierdut marea iubire şi fiica FOTO

Cristian Țopescu și Rodica Țopescu s-au căsătorit pe când legendarul comentator sportiv avea doar 22 de ani, iar mariajul a durat 11 ani.

„Sunt amintiri frumoase. Fiecare căsnicie s-a bucurat de apariția unui copil (ambii sunt acum oameni realizați și stimați în societate), iar despărțirile au fost pașnice. Eu am rămas în relații foarte bune cu fostele mele soții, mamele primilor doi copii ai mei. Divorțurile din actualitate sunt o nebunie, mai ales când la mijloc sunt copii”, declara Cristian Țopescu într-un interviu acordat revistei Tango.

Rodica Țopescu a plecat pe vremea regimului comunist în Germania, lucru care i-a cauzat probleme legendarului comentator, căruia nu i s-a mai permis să iasă din țară.

Când A MURIT Cristina Ţopescu. Managerul Serviciului de Ambulanţă RUPE TĂCEREA

Cristina Țopescu a stat la închisoare câteva luni, în 1989, când a vrut să fugă în Germania, la mama ei, pentru a scăpa de regimul comunist.

Cristina Ţopescu a fost găsită MOARTĂ în CASĂ. Ce se ascunde în spatele decesului: BOALA de care suferea ÎN SECRET

În 2018, de Crăciun, Cristina Țopescu a postat o fotografie pe Facebook cu chipul mamei ei, la care se afla în vizită.

„La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu. Știu că e și el cu mine”, a scris Cristina Ţopescu.