Cătălin Oprişan îl loveşte sub centură pe Radu Banciu: „Uneori îl ia gura pe dinainte”

Cătălin Oprişan a fost provocat de cei doi prezentatori să descrie, în câteva cuvinte, mai multe personaje din viața publică românească.

30 apr. 2023, 17:56
Cătălin Oprişan îl loveşte sub centură pe Radu Banciu: „Uneori îl ia gura pe dinainte”

Cătălin Oprișan este unul dintre cei mai apreciați jurnaliști din România. După mai bine de 10 ani petrecuți alături de echipa emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, el a decis să plece din televiziune. De anul trecut, Cătălin este prezentator al unei emisiuni matinale la radio, alături de Ciprian Dinu. În cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV, Oprișan a vorbit despre mai multe persoane publice din România, printre care și Radu Banciu.

Cătălin Oprișan, despre problemele de sănătate: Am fost zmeu până când organismul, în loc să îți dea un AVC, Doamne Ferește, sau un infarct, îți dă o durere de cap și zice: Am fost băiat cu tine. Du-te de te controlează!

În ultimii 10 ani, Cătălin Oprișan a devenit un personaj extrem de îndrăgit în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, de la Antena 1. Cu firea sa extrem de tonică, jurnalistul aducea în fața telespectatorilor tot felul de știri amuzante. Anul trecut, a surprins întreaga mass-media, după ce și-a anunțat plecarea din televiziune. El a decis să se reorienteze către radio. Astfel, Cătălin Oprișan a devenit prezentator al matinalului de la Kiss FM, alături de Ciprian Dinu.â

Cătălin Oprișan a fost provocat de cei doi prezentatori să descrie, în câteva cuvinte, mai multe personaje din viața publică românească. Despre Radu Banciu, cu care a fost coleg în perioada în care lucra pentru B1 TV, Cătălin a avut cuvinte de laudă în privința intelectului său, însă a admis că de multe ori îl ia gura pe dinainte. În plus, Oprișan a dezvăluit că a avut câteva divergențe cu incisivul jurnalist.

S-a aflat secretul lui Dani Oţil. Dezvăluirea a fost făcută de Cătălin Oprişan, după ce a demisionat de la Antena 1: „N-am cum, toată lumea mă întreabă”

„O minte luminată, dar uneori îl ia gura pe dinainte”, a spus Cătălin Oprișan făcând referire la Radu Banciu, care s-a trezit zilele aceste şi coleg cu Mihai Mironică, după ce l-a criticat dur pe jurnalistul concediat de Pro TV.

Cătălin Oprișan a lucrat timp de 10 ani alături de Dani Oțil și Răzvan Simion la Antena 1. În ciuda faptului că la TV nu părea să fie prea apropiat de Dani, Cătălin a dezvăluit că îl leagă o prietenie foarte strânsă de acesta. În plus, jurnalistul a explicat faptul că Dani Oțil nu este nici pe departe așa de dur cum vrea să pară la TV. El este un mare sufletist, fiind mereu implicat în ajutorarea celor cu probleme.

„Cu Dani aș mânca și cu Răzvan aș bea. N-am cum, toată lumea mă întreabă…Probabil pe TV se vedea apropierea mai de Răzvan, dar nu pot, n-am cum, îmi vine greu. Dani are un suflet imens. Cu Răzvan stăteai mai mult și petreceai, Dani are un suflet uriaș, ajuta niște oameni în niște condiții… Ce vedeam noi fața asta de dur, pe dedesubt, la orice poveste mai impresionantă Dani plângea. Noi vedem tipul ăla dur călare pe motoretă, dar nu e. Am stat cu ei 10 ani și jumătate, luni, miercuri, vineri plus toate sărbătorile oficiale, cum ziceam noi (râde). La mare se termina emisiunea de la 7.00 la 10.00-11.00, după aia toată ziua erai cu ei. La fotbal, la picioare rupte…Răzvan știe foarte bine, l-am spălat pe picioare destulă vreme, eu, cât era făcută operația. Zicea Dani: ‘Oprișane, plec de la București până la mare. Ți-e dor de ăla mic? Mie mi-e dor. Haide, că te iau cu mașina.‘ Și mergeam, îl vedeam pe fiul meu o oră-două, apoi ne întorceam că a doua zi dimineața, aveam emisiune”, a declarat Cătălin Oprișan, în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV.

Radu Banciu a desființat două legende ale fotbalului românesc: „Era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”

Radu Banciu, cunoscut pentru reacțiile sale acide, și-a exprimat opinia sinceră despre doi dintre cei mai importanți atacanți din istoria României.

Pus să aleagă între Rodion Cămătaru și Victor Pițurcă, golgheterii Diviziei A în anii ’80, jurnalistul i-a desființat pe amândoi, spunând despre aceștia că au fost doi forbaliști mediocri.

Citește și: Radu Banciu l-a distrus pe Lionel Messi. „E un rebut, un nenorocit, un jucător oarecare, el pe teren e zero!” VIDEO

„Nu a fost niciunul bun. Amândoi au fost niște fotbaliști modești. Mie, de exemplu, nu mi-a plăcut niciodată Cămătaru, nu știa fotbal, dar profita de calitățile lui. Era mare așa… o combinație ceva, de-asta nereușită, între Haaland și Zlatan Ibrahimovic ca fizic, dar era tăpălăgos așa, prostănac. Pițurcă era un pomanagiu, parșiv, cum e și în viața de zi cu zi”, a spus Radu Banciu despre aceștia, potrivit prosport.ro.

Citește și: VIDEO Radu Banciu, amendă RECORD pentru o declaraţie INCREDIBILĂ: „99% din femeile pe care le-am cunoscut îşi doreau să le mai şi plesneşti din când în când”

Reacția acestuia nu este deloc una șocantă, întrucât de-a lungul timpului, a avut mai multe astfel de opinii și despre alte personaje din sport.

Radu Banciu îl distruge pe Lionel Messi

Jurnalistul i-a făcut o caracterizare dură starului argentinian, după prestațiile neconvingătoare în tricoul lui PSG.

„Messi este un nenorocit, aşa cum a fost toată viaţa lui! Discuţia lui de întoarcere la Barcelona este una falsă, pentru că dacă el ar fi vrut să vină, le spunea clar (n.r. oficialilor de la Barcelona) mi-aţi dat 550 de milioane v-am ruinat o dată, am onoarea asta, măcar atât, încât să nu vă mai ruinez şi a doua oară. Eu ştiu foarte bine cine sunteţi voi, voi ştiţi foarte bine cine sunt eu, haideţi să ne înţelegem pe nimic, vin îmi daţi cât vreţi voi şi mai joc doi ani, că el oricum are 36 de ani”, a spus Radu Banciu.