Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu-l mai ascunde

Misterul a fost deslușit. După ce în tot în acest timp Emily Burghelea și-a ținut soțul ascuns, acum identitatea lui Andrei a fost dezvăluită. E prima dată când fanii îl pot vedea fără mască.

03 dec. 2022, 17:21
Cine e și cum arată soțul lui Emily Burghelea fără mască. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” nu-l mai ascunde

Emily Burghelea, în vârstă de 24 de ani, a devenit cunoscută de o țară întreagă după participarea la competiția de modă „Bravo, ai stil„. E urmărită de 374 de mii de persoane pe Instagram, unde postează mereu content legat de fashion, beauty, lifestyle și viața ei de familie.

Influencerița are o familie superbă cu care se mândrește cu fiecare ocazie. Are un soț iubitor și o fetiță de un an și opt luni, Amedea, iar acum este însărcinată și în câteva luni de zile va aduce pe lume și un băiețel. Chiar dacă postează mereu poze cu familia, fanii tot nu știu cine este și cum arată soțul lui Emily. Și asta pentru că în toate fotografiile acesta apare cu mască.

Concurenta de la „Bravo, ai stil” este foarte cunoscută, are mulți fani, însă Andrei și-a exprimat dorința de a rămâne anonim. Nu vrea să apară în lumina reflectoarelor, dar vrea să-și facă soția fericită și se lasă fotografiat de fiecare dată, însă… cu mască, astfel încât doar cei apropiați să știe cine e.

Cu ce se ocupă Andrei, soțul lui Emily Burghelea

Recent, cei doi au plecat într-o vacanță, iar Andrei a fost fotografiat în aeroport, unde apare, desigur, fără mască. Emily și partenerul său de viață sunt mari pasionați de călătorie și, așa cum obișnuiesc, și de această dată au plecat într-o destinație de lux, în Dubai. Andrei a fost surprins în aeroport, în timp ce aștepta avionul și stătea pe telefon. Soțul influenceriței este programator și se ocupă de site-urile unui partid politic din țara noastră, ceea ce îi aduce sume foarte mari în conturi.

Cei doi sunt împreună de aproape patru ani și sunt căsătoriți de la începutul anului 2021, atunci când Emily era însărcinată cu Amedea.

Emily Burghelea s-a făcut remarcată la „Bravo, ai stil”, când avea doar 19 ani. De atunci cariera ei în televiziune a avut o ascensiune incredibilă. S-a angajat ulterior la „Acces Direct”, unde și-a dat demisia în direct din cauza unor neînțelegeri, iar apoi a ajuns să fie, pentru o perioadă, una dintre prezentatoarele de la „Vorbește Lumea”, alături de Cosmina Păsărin și Majda Aboulumosha.