Emily Burghelea este însărcinată. Vedeta va deveni mamă a doua oară: „Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată”

Emily Burghelea este însărcinată. Vedeta doar ce începuse să-şi reia cariera în televiziune, acum prezintă emisiunea "Vorbeşte lumea" alături de Majda şi Cosmina Păsărin, şi a aflat că va deveni mamă a doua oară.

11 aug. 2022, 23:02
Emily Burghelea este însărcinată. Vedeta va deveni mamă a doua oară: „Mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată”
Emily Burghelea este însărcinată

Emily Burghelea este însărcinată. Vestea a fost surprinzătoare şi pentru ea, nu doar pentru prietenii virtuali, deoarece nu s-a aşteptat la acest lucru. Tânăra se afla în direct în momentul în care a luat-o leșinul şi a mers de urgenţă la spital, acolo unde a aflat că va fi din nou mămică.

Citeşte şi: Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”

Emily Burghelea este însărcinată

Blondina este foarte fericită că va mai avea un copil, la doar 23 de ani. Pe pagina ei de Instagram a postat deja prima ecografie a sarcinii.  „Azi am trecut de la agonie la extaz. Am plecat din emisiune, de urgenţă la spital, mi-a fost rău cum nu mi-a mai fost vreodată, dar vărsăturile şi stările de leşin anunţau, de fapt, că familia noastră se măreşte!! Bebe nu ştia ce să mai facă, ca să ne dăm seama că este acolo„, a scris blondina pe reţelele de socializare.

@iubitul_lui_emily ești gata pentru doi ??? 😍😳 Nu era nici din cauza anemiei, nici din cauza oboselii, SUNT ÎNSĂRCINATĂ !!!!!! ❤️❤️❤️❤️ O sa mai avem un copil !!!!! 🥹🥹🥹”, a scris Emily pe contul ei de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Emily Burghelea o face praf pe Mirela Vaida

Cele două au fost colege la Acces Direct, emisiune la care Emily a fost asistentă TV. În momentul când tânăra a demisionat, ambele şi-au adus diverse acuze vizavi de situaţia Vulpiţei şi a lui Viorel.

Tânăra și-a dat însă la scurt timp demisia în direct, dezvăluind în prezent părerea ei reală despre fosta ei colegă de platou. Acum, este prezentatoarea emisiunii Vorbeşte lumea, alături de Cosmina Păsărin şi Majda.

Recent, a fost invitată în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a fost provocată să-și spună punctul de vedere despre prezentatoarea Mirela Vaida. Tânăra a preferat să răspundă la întrebare în loc să mai guste din sosul extrem de picant.

Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?! Nu vreau să o ia nimeni personal. E o chestie personală. Asta cred eu. Nu e nimic cu intenție sau să se supere cineva.”, a declarat Emily Burghelea la Pro TV.