Momente teribile pentru Emily Burghelea. Fetița ei a fost internată de urgenţă: „Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie”

Emily Burghelea și soțul ei trec prin momente dificile. Cei doi au ajuns de urgență la spital cu fetița lor, Amedea, în vârstă de un an, iar medicii au decis să o interneze.

20 sept. 2022, 15:13
Momente teribile pentru Emily Burghelea. Fetița ei a fost internată de urgenţă: „Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie”

Momente teribile pentru Emily Burghelea. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” s-a speriat după ce fetiţa sa în vârstă de doar un an a acuzat probleme de sănătate. Amedea a ajuns la spital de urgenţă, însoâite de cei doi părinţi.

Emily Burghelea, curtată de Dani Oţil. Vedeta a dezvăluit totul: „Mi-a făcut avansuri”

„Amedea nu s-a simțit deloc bine toată noaptea și îi este foarte rău, așa că am decis să mergem la spital. Camera de gardă e plină. Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie…Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosită, nu a dormit toată noaptea. Fetele vor rămâne internate”, a scris soțul lui Emily Burghelea pe contul personal de Instagram.

Emily Burghelea, despre infidelitate. Ce i-ar face soţului ei dacă ar înşela-o: „Nu aș putea să iert”

Vedeta are încredere că fetița ei va fi bine, chiar dacă medicii nu au stabilit un diagonistic clar. „Doctorii nu i-au pus încă un diagnostic clar, știm doar că acum este foarte deshidratată, apatică și are glicemia scăzută, cel puțin în noaptea aceasta vom rămâne la spital… doar noi două și bebe de la mami din burtică, fără tati. Măcar acum nu mai varsă, am trecut prin cea mai grea noapte din viața mea, scaune moi, vărsături, febră, nu știam ce să mai fac. S-a trezit și ar fi ideal să mănânce puțin, perfuzia ar trebui să îi dea poftă de mâncare, sper să reușim”, a scrus Emily Burghelea pe Instagram.