Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie? Declaraţiile surprinzătoare ale artistului: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”

Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie? În urmă cu o lună, artistul şi soţia lui, Deea, cu care are doi copii, au divorţat şi fiecare încearcă să îşi trăiască viaţa separat. Surpriza a venit din partea lui Dinu, care şi-a găsit deja pe cineva şi spune că este foarte fericit.

27 apr. 2023, 10:24
Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie? Declaraţiile surprinzătoare ale artistului: „Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea!”
Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie?

Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie? Ada se numeşte bruneta care este acum în atenţia presei, după ce a apărut în compania artistului. Acesta spune că este la începutul unei relaţii serioase, nicidecum că ar fi vorba de o aventură.

Dinu Maxer se gândeşte la căsătorie?

Mai mult, Dinu Maxer spune că este atras de același tipar de femeie, astfel încât nu este o coincidență în faptul că fosta sa soție este brunetă, la fel ca actuala, dar și cu forme voluptoase, după cum descrie chiar artistul.

Citeşte şi: S-a aflat cine este bărbatul cu care Deea Maxer și-a Petrecut Paștele. Chiar Dinu Maxer a făcut dezvăluirea: ”Nu mi-e greu, acum sunt în perioada de acceptare”

Pe fata aceasta am cunoscut-o la doar o zi după ce m-am despărțit de Deea! A fost incredibil! Am fost bulversat, pur și simplu!

La acest moment pot să vă spun că nu este o aventură. Suntem la începutul unei relații cât se poate de serioase. Nu am scos-o încă în lume, probabil că vă așteptați acum să mă vedeți de mână cu ea, dar luăm lucrurile ușor, treptat și urmează să oficializez relația cât de curând!

Ea nu-și dorește foarte tare mediatizare, nu-și dorește să apară! În acest moment dacă mă întrebi de căsătorie zic nu. Dar, mai încolo vedem! Uită-te doar la zâmbetul de pe fața mea! Sunt fericit sau nu?!

E adevărat că mă trage un anumit tipar de femeie, așa e! Femeia de lângă mine trebuie să fie brunetă, voluptuoasă, cu forme. Așa e și Ada!”, a declarat Dinu Maxer, potrivit click.ro.