Șandru-Sarca Raluca a fost numită în Consiliul de Administrație al companiei Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A la finalul anului 2020. Aceasta este de profesie psihoastrolog. Aceasta a explicat pe blogul personal cum a început pasiunea ei pentru zona holistică.
:format(webp):quality(80)/https://www.romaniatv.net/wp-content/uploads/2023/03/Exploatare-Sistem-Zonal-Prahova-S.A.jpg)
Începând cu luna septembrie a anului 2021 compania de apă potabilă din Prahova, care este deținută de Apele Române, are un nou director. Acesta se numește Bogdan Chițescu și este un funcționar public fără nicio avere. De asemenea, în consiliu de adeministrație a fost numită o psihoastroloagă.
Șandru-Sarca Raluca a fost numită în Consiliul de Administrație al companiei Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A la finalul anului 2020. Aceasta este de profesie psihoastrolog. În anul 2008 aceasta obținea diploa de licență în psihologie la Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu Mureș. Ulerior a mai urmat un masterat de psihologie juridică în cadrul aceleiași universități. În paralel cu masteratul, Șandru-Sarca Raluca a lucrat ca promoter la o companie de produse cosmetice, apoi a devenit asistent la un birou de avocatură, unde a lucrat timp de 2 ani.
Începând cu anul 2011 aceasta ocupă funcția de administrator în prorpia compania, SC Next Industry SRL, firmă care oferă consultanță în achiziționarea consumabilelor industriale. Firma ei a reușit în doar câțiva ani să ajungă la o cifră de afaceri de peste un milion de lei și un profit de jumătate de milion de lei în 2016. În toți acești ani, compania a câștigat 33 de contracte publice, cu o valoare totală de peste 300.000 lei – marea lor majoritate fiind încheiate cu Administrația Bazinală de Apă Mureș.
Totodată, Șandru-Sarca Raluca mai deține o firmă, care nu are activitate economică, numită Shine the Light SRL. Prin intermediul acesteia sunt oferite servicii de terapie holistică. Astfel,aceasta profesează ca psihoastrolog, fiind certificată în practicarea terapiilor prin Metoda Silva, meditație dinamică și terapie alternativă Reiki gradul II. Totodată, psihoatroloaga afirmă despre ea că fiind „pasionată de identificarea și aplicarea personalizată a tehnicilor de terapie integrativă pentru echilibrarea energiilor subtile”.
Aceasta a explicat pe blogul personal cum a început pasiunea ei pentru zona holistică.
„Povestea mea a început în anul 1986, când sufletul meu a ales să experimenteze viața din perspectiva unui Vărsător cu ascendent în Fecioară”.
Raluca Șandru a descris astrologia drept „metoda de a vorbi cu Dumnezeu”.
Potrivit declarațiilor de avere din 2021 și 2022, Șandru Raluca a câștigat din dividendele de la firma sa, SC Next Industry, aproape 1.100.000 lei. Aceasta mai deține economii de 180.000 de euro într-un cont de economii deschis în 2018.
Cine este director S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A
Compania de apă potabilă Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A a înregistrat în anul 2021 o cifră de afaceri de 36,5 milioane de lei și un profit de 2,6 milioane lei. Firma deține active imobilizate de 19 milioane de lei și active circulante de 12 milioane. Avea datorii de circa 6,5 milioane de lei, însă în noiembrie 2022, la o lună după numirea noului director compania a achiziționat un nou sediu în valoare de 10 milioane de lei.
Compania întreține lucrările hidrotehnice pentru captarea, tratarea, stocarea și transportul apei de pe raza județului Prahova, fiind principalul producător de apă potabilă pentru județul Prahova. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A este deținută în totalitate de către Administrația Națională Apele Române, regie aflată în subordinea Ministerului Mediului.
În luna septembrie a 2021 conducerea S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A a fost schimbată. Începând cu acel moment funcția de director a fost ocupată Bogdan Ștefan Chițescu. Acesta avut aproape în totalitate o carieră în administrația publică. Cu toate acestea, acesta nu are nicio propietate sau vreun cont de economii.
În anul 2000, la doi anu de la absolvirea liceului, Bogdan Chițescu lucra ca merceolog pentru o companie din București. Ulterior, a fost subofițer la o unitate militară aflată în subordinea MApN. Acesta și-a luat la vârsta de 26 de ani licența la Facultatea de Inginerie și Management Agro-Turistic a Universității Bioterra, universitate la care a urmat și programul de masterat în Securitate Comunitară și Terorism. În acest timp a lucrat și ca inspector la Direcția Control Antifraudă iar în anul 2009 este deja administrator delegat la Electrica Muntenia Nord.
În anul 2009, Bogdan Chițescu a urmat cursurile Colegiului Național de Apărare, iar apoi pe cele de la Institutul Diplomatic Român și ulterior a fost numit în consiliul de conducere al Autorității Rutiere Române și al Autorității Navale Române. Timp de 2 ani a fost director la cabinetul unui secretar de stat din Ministerul Transporturilor, începând cu anul 2010, perioadă în care a fost desemnat și administrator special al Companiei Naționale Administrația Porturilor Dunării.
Până în februarie 2017 ocupă diferite posturi de conducere în cadrul Transelectrica, până în februarie 2018 când este numit director general adjunct la Ministerul Fondurilor Europene. În anul 2017 obține o diplomă de licență în psihologie, la Titu Maiorescu, acolo unde un an mai târziu termină și cursurile de master în psihologie. În 2019 este numit director general al Poliției Locale Sector 4. În toamna anului trecut, înainte să fie numit la conducerea S.C. Exploatare Sistem Zonal Prahova S.A, Chițescu era consilierul personal al președintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. În iunie 2022 fusese numit administrator special al Companiei Naționale a Metalelor Prețioase Remin SA Baia Mare.
Toate declarațiile sale de avere publice, începând cu anul 2011, au însă un singur lucru în comun: singurul lucru ce apare menționat este venitul obținut în funcțiile publice ocupate la acea vreme. Spre exemplu în anul 2012 menționează venituri salariale de 166.800 lei (director Transelectrica), 4500 (director cabinet Ministerul Transporturilor) și alți 17.600 (consilier director Institutul Geologic Român).
În declarația de avere din 2018 acesta menționează salariu de la Transelectrica 37.000 și Poliția Locală Sector 1, 9.752. Din ultima sa declarație de avere, completată în iunie 2022, reiese că acesta câștiga circa 75.000 de lei pe an de la trei locuri de la stat. Potrivit declarațiilor sale de avere, acesta nu deține terenuri, case, bunuri mobile sau conturi de economii. Singurul lucru diferit apare în anul 2016, în declarația de interese, unde menționează că deține 33% din acțiunile firmei SC Steinberg Consult Services, dar menționează că societatea este în insolvență și în procedură de lichidare.
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20