Cine este bărbatul cu care Oana Zăvoranu împarte banii. Acţionarul secret al firmei deţinute de Mărioara FOTO

De când a murit mama sa, Oana Zavoranu spune că este milionară, proprietara unei afaceri prospere, construite de Nicolae Zăvoranu şi consolidate de Mărioara. Cu toate acestea, în frimă mai există un acţionar, cu funcţie de conducere, cu care Oana trebuie să împartă banii.

30 apr. 2015, 15:53

Recent, Oana Zăvoranu, însoţită de iubitul ei, Alex, şi de un avocat, s-a la sediul firmei mamei sale. Acolo a strâns toţi angajaţii importanţi în biroul preşedintelui şi a început să facă ordine. Cu toate acestea, de la şedinţă a lipsit însă un personaj important.

Citeşte şi OANA ZĂVORANU, primul pas pentru a primi uriaşa avere a Mărioarei. Cum vrea să scape de unchiul GIGICU

Dragoş nu a putut să vină. L-am sunat, dar mi-a zis că e în drum spre mare„, a declarat Oana, vorbind despre unul dintre acţionarii importanţi din firma, potrivit Wowbiz.

Dragoş Stoian este cel care acum conduce afacerea, unul dintre administratorii firmei. Zăvoranu nu are încă nici un cuvânt de spus, trebuind să intre legal în posesia acţiunilor, prin succesiune, ca apoi să întrunească Consiliul de Administraţie. Firma Agricomex are sediul chiar în cimitirul Eternitatea, acolo unde Oana şi-a îngropat mama, Stoian fiind administratorul firmei prin contract de administrare până la dată de 16 mai 2016. Mai mult, bărbatul are 43% din acţiuni, el fiind cel care deţine offshore-ul despre care s-a vorbit în ultima perioada.

Citeşte şi Oana Zăvoranu nu a mers la parastasul de nouă zile al mamei sale VIDEO