Cine este bărbatul cu care s-a afișat Claudia Pătrășcanu. A reușit vedeta să își refacă viața? „Nu voi ascunde…”

Claudia Pătrășcanu a trecut printr-un divorț destul de greu de Gabi Bădălau. La doar câteva săptămâni după pronunțarea acestuia, vedeta a fost văzută în compania altui bărbat. Speculațiile nu au întârziat să apară, așa că, acum, frumoasa șatenă a vorbit deschis despre acest subiect.

10 mai 2023, 20:00
Cine este bărbatul cu care s-a afișat Claudia Pătrășcanu. A reușit vedeta să își refacă viața? „Nu voi ascunde…”

Claudia Pătrășcanu a fost surprinsă zilele trecute pe străzile din Capitală, însă vedeta nu era singură. Aceasta se afla în compania unui bărbat misterios, iar fanii au început să speculeze că frumoasa șatenă și-ar fi refăcut viața. Se știe deja că divorțul de Gabi Bădălau a afectat-o destul de tare, iar faptul că acesta a început o relație cât se poate de serioasă cu Bianca Drăgușanu, nu i-a picat tocmai bine. Aceasta a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars despre identitatea bărbatului cu care a fost surprinsă, dar și despre tipul de relație pe care îl au.

Citește și: Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă”

Cu toate că nu și-a dorit să ajungă la divorț și să treacă prin tot ceea ce a trecut, Claudia Pătrășcanu este cu mult mai fericită de când a reușit să scape de vizitele periodice de la tribunal. Din momentul în care divorțul a fost finalizat, vedeta se simte mult mai liniștită, având acum timp să se ocupe de ea și de proiectele pe care le are în industria muzicală.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Claudiei Pătrășcanu

Aceasta a vorbit, în cadrul interviului, și despre imaginile surpinse de paparazzii, care o arată în compania unui bărbat. Respectivele fotografii au fost făcute în Capitală, la doar câteva săptămâni de la finalizarea divorțului de Gabi Bădălău. Aceasta a ținut să menționeze că în viața ei nu există niciun bărbat.

„Eu cred că trebuie să vin mai des prin București. Vin și eu să îmi rezolv tot felul de probleme și, crede-mă, în fiecare zi cred că mă văzut cu vreo doi-trei domni. Zice lumea că schimb bărbații ca pe sosește. Nu întotdeauna dacă stau la masă cu cineva înseamnă că este și ceva, majoritatea persoanelor cu care lucrez sunt bărbați. Sunt foarte mulți bărbați în domeniul meu de activitate.”, a declarat Claudia Patrășcanu.

Aceasta a vrut să liniștească vâlva care s-a născut în jurul acestui subiect, așa că a subliniat faptul că în domeniul ei de activitate sunt extrem de mulți bărbați. Mai mult, aceasta a explicat că pentru persoanele respective ar putea să fie extrem de neplăcut să fie în centrul unor astfel de bârfe. Mai mult, Claudia Pătrășcanu a spus că în următoarea perioadă o să fie văzută cu extrem de multe perioade, tocmai pentru că este implicată în foarte multe proiecte. Ea a afirmat că atunci când va fi implicată într-o relație nouă va anunța public acest lucru și și-a asigurat fanii de transparența ei, din acest punct de vedere.

„De mine nu îmi este, eu îmi asum, sunt persoană publică. E puțin ciudat pentru cel care apare lângă mine. Nu tot lumea vrea să apăra (nr. la TV). Dacă doar stai cu cineva la masă nu înseamnă că ai ceva cu respectivul. În momentul în care eu voi avea o relație nu voi ascunde, nu voi avea de ce să ascund acest lucru. Mă văd cu mulți bărbați în ultima perioadă și o să mă văd cu din ce în ce mai mulți bărbați. Am foarte multe proiecte.”, a mai precizat fosta soție a lui Gabi Bădălau.

Citește și: Claudia Pătrășcanu șterge pe jos cu părinții lui Bădălău: „Cred că undeva în sinea lor nu m-au dorit niciodată. Dacă nu se băgau în viața noastră, rămâneam într-o relație frumoasă”