Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă”

Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău. Cei doi au divorțat în urmă cu câteva luni, după o despărțire cu scandal. Procesul a durat aproape patru ani, iar acum copiii sunt la ea, iar acum pare că și-au încheiat socotelile.

03 mai 2023, 18:43
Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău: „Nu mai venea pe acasă, avea o amantă”
Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău. Artista mărturiseşte că nu a fost pe interes cu tatăl copiilor săi, iar el chiar a fost îndrăgostit de ea. A rămas rapid însărcinată și spune că afaceristul și-a dorit copilul din prima clipă. Când a aflat că va fi tată, a venit direct la ușa brunetei şi a îmbrăţişat-o.

Citeşte şi: Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, tranșat în instanță: ce a decis judecătorul

Claudia Pătrăşcanu, noi dezvăluiri din căsnicia cu Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu a declarat că mama lui Gabi Bădălău încerca să controleze viața fiului ei. Aceasta mai povestește că schimbarea comportamentului fostului ei soț s-a produs în momentul în care a început să primească foarte mulți bani de la familie. Pleca de acasă cu zilele şi nu se mai interesa de viaţa artistei sau de cea băieţilor.

El și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei, pentru că… Gabi când a aflat că sunt însărcinată a venit la mine la ușă și m-a îmbrățișat. Am înțeles că a avut o discuție cu familia, cu tatăl. Tatăl lui de atunci nu a fost de acord cu copilul.

Fostul socru nu prea a fost de acord cu copilul. Gabi și-a dorit foarte tare și într-un final cred că i-a convins. Pe 8 martie am fost invitată la un restaurant și acolo i-am cunoscut familia.

Avea atât de mulți bani… banii îți iau mințile. Nu mai venea pe acasă, avea o amantă. Atunci eu ca și femeie aveam nevoie de el. Nu m-am căsătorit să trăiesc singură cu copiii. Era de negăsit. De când s-a născut al doilea copil s-a schimbat. Pleca de la 11-12 ziua și mai venea a doua zi la 5-6 dimineața. Un an de zile așa s-a întâmplat.

Acest divorț nu a vrut să mi se dea. Așa au început amenințări, presiuni. Copiii vor afla la un moment dat. (…) Mi s-a interzis să mai cânt. Pentru că femeile în familia respectivă nu muncesc. Am reluat activitatea în momentul în care el nu mai acorda importanță familiei. Am renunțat la foarte multe lucruri pentru iubirea pe care i-am purtat-o. De multe ori îl puneam pe el pe primul loc. Acum realizez că nimeni nu ne-a spus nimic, un sfat bun„, a declarat Claudia Pătrăşcanu.