Claudia Pătrășcanu șterge pe jos cu părinții lui Bădălău: „Cred că undeva în sinea lor nu m-au dorit niciodată. Dacă nu se băgau în viața noastră, rămâneam într-o relație frumoasă”

Claudia Pătrășcaunu și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre situațiile neplăcute cu care s-a confruntat în relația cu Gabi Bădălău din cauza familiei acestuia.

29 apr. 2023, 09:31
Claudia Pătrășcanu șterge pe jos cu părinții lui Bădălău: „Cred că undeva în sinea lor nu m-au dorit niciodată. Dacă nu se băgau în viața noastră, rămâneam într-o relație frumoasă”

Întrebată despre relația cu părinții fostului soț, Claudia Pătrășcanu a spus că mereu i s-a dat impresia că e plăcută de socri. Acum, însă, crede că, de fapt, ei nu au acceptat-o niciodată. După divorț și procesul de custodie, nu se mai înțelege deloc cu ei.

Despărțirea dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău a fost și mai dificilă fiindcă cei doi au împreună doi copii, pe Gabriel (8 ani) și pe Nicolas (6 ani).

„Regretul meu este că în aceste momente noi nu am ajuns să ne înțelegem. Eu întotdeauna mi-am dorit acest aspect: și dacă nu mai vibrăm împreună, mai bine punem punct și rămânem părinți. Oricum toată viața rămânem părinți pentru copiii noștri, dar să rămânem și într-o relație frumoasă. Noi nu am reușit. Cred că dacă nu erau anumite persoane care să se bage în viața noastră, noi rămâneam într-o relație frumoasă, civilizată, pentru copii. Dar în căsnicia noastră și în relația noastră de părinți au fost persoane care s-au băgat”, a povestit Claudia Pătrășcanu.

Citește și Gabi Bădălău şi Claudia Pătrăşcanu, suflete pereche. Afirmaţia a fost făcută de un călugăr

Artista a subliniat faptul că familia lui Bădălău s-a băgat între ei atât în timpul căsniciei, cât și după.

Claudia Pătrășcanu: Foștii socrii cred că nu m-au acceptat niciodată

Claudia și-a adus aminte că fostul soț a prezentat-o întregii familii după ce a rămas însărcinată cu primul copil.

„El și-a dorit foarte tare să mă prezinte familiei. Îmi aduc aminte că atunci când a aflat că sunt însărcinată, a venit la ușa mea, m-a îmbrățișat. Era foarte fericit. El mi-a spus că își dorește copilul. Mie îmi era teamă, nu știam ce se va întâmpla. Am înțeles de la el că a avut o discuție cu familia, cu tatăl, care tată cumva de atunci nu a fost de acord cu copilul. Gabi și l-a dorit foarte tare. Într-un final probabil că i-a convins și pe 8 martie el și-a dorit să îi cunosc familia. Am fost invitată la un restaurant cu specific românesc și acolo i-am cunoscut familia, o parte din prieteni, care m-au plăcut.

La început, nu poți să știi. Și dumnealor m-au plăcut, și eu pe dumnealor. Nu știu dacă m-au acceptat, iar după tot ce s-a întâmplata cum, eu cred că nu. Pentru că dacă m-ar fi acceptat cu sufletul în viața copilului lor, cred că ne-ar fi ajutat pe amândoi să fim bine, nu neapărat împreună, dar să depășim… Cred că pe undeva, în sinea dumnealor, poate că nu m-au dorit. Poate era și diferența de vârstă. Eu nu știu nici în ziua de astăzi ce s-a întâmplat între ei, ce discuții au avut”, a mai arătat artista.

Citește și Bianca Drăguşanu şi Claudia Pătrăşcanu, din nou în faţa instanţei. Ce spune avocata blondinei: „Nu e adevărat că s-au solicitat sume de bani”