Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach. Românca face plajă în plină desfăşurare a turneului Australian Open FOTO

Simona Halep (31 de ani) este de mai multe zile la Dubai, acolo unde îmbină antrenamentele cu distracția în timp ce colegele ei din circuitul WTA concurează la Australian Open 2023, primul turneu de Grand Slam al anului. Românca este suspendată, deocamdată provizoriu, pentru dopaj.

17 ian. 2023, 17:33
Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach. Românca face plajă în plină desfăşurare a turneului Australian Open FOTO

Simona Halep, apariţie de zile mari la Burj Al Arab Open Beach. După câteva antrenamente intense pe care le-a făcut săptămâna trecută, la Dubai, Simona Halep a simțit nevoia să se relaxeze pe cea mai cunsocută plajă din Dubai.  Marți, în ziua în care au avut loc meciuri din primul tur la Australian Open 2023, românca și-a făcut apariția pe o plajă de lux, unde a purtat ochelari de soare și un maiou cu dungi de la Celine. Este posibil ca Simona Halep să primească un verdict favorabil după audierea de la Sport Resolutions şi să poată participa la turneul WTA 1000 de la Dubai, programat în perioada 19-25 februarie 2023.

Citeşte şi: Veste teribilă primită de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Anunţ oficial făcut de WTA

Simona Halep a părăsit de mai multe ori România în ultimele luni: fostul lider WTA a petrecut o vacanță în Grecia, la Atena, apoi a mers la Londra (Marea Britanie), chiar de Crăciun, iar acum este la Dubai, dar a mers o zi şi în Oman.

Citeşte şi: Cum a fost surprinsă Simona Halep pe plaja din Dubai. „Repede, repede, împinge, împinge!” VIDEO

Potrivit ANAD, roxadustat este o „substanţă nespecifică”, iar Simona Halep nu poate primi o suspendare mai mică de 12 luni, indiferent care sunt circumstanțele atenuante. Dacă se dovedeşte încălcarea intenţionată a listei interzise impuse de Agenția Mondială Antidoping (WADA), perioada de suspendare este de patrru ani. Un detaliu care nu este în favoarea Simonei Halep este următorul: un caz care implică o substanță nespecifică (precum este roxadustat) este presupus intenționat, cu excepția cazului în care sportivul sau altă persoană poate stabili că nu a fost intenționat.