Cu cine a fost surprinsă Simona Halep la Dubai. Imaginea care spune tot despre noua relaţie FOTO

Simona Halep (31 de ani, 12 WTA), suspendată provizoriu pentru dopaj, îmbină utilul cu plăcutul într-o vacanță exotică, la Dubai. Fostul lider WTA merge la plajă şi la cumpărături, dar nu uită nici de antrenamente.

19 ian. 2023, 19:20
Cu cine a fost surprinsă Simona Halep la Dubai. Imaginea care spune tot despre noua relaţie FOTO

Cu cine a fost surprinsă Simona Halep la Dubai. Românca și-a surprins fanii cu ultima imagine postată pe Instagram, fiind fotografiată pe un teren de tenis sintetic din Dubai, în timp ce se pregătea să execute un serviciu. Fostul lider WTA aşteaptă un prim verdict în cazul de dopaj, după audierile de la Sport Resolutions, un tribunal independent din Londra. Până la anunţul unei sentinţe, avocații Simonei Halep au încercat fără succes deocamdată să obțină o ridicare a suspendării.

Citeşte şi: WTA a luat decizia în cazul suspendării Simonei Halep. Veste devastatoare pentru româncă!

Tot din Dubai a apărut pe internet şi o imagine în care Simona Halep apare alături de Fabien Cosmao (de la Academia Mouratoglou), Vasile Antonescu – sparring, și Mihai Pal (de la clinica Kineticsport & Medicine), noua echipă alături de care sportiva se antrenează în perspectiva revenirii în competiţiile oficiale. Prezența lui Fabien Cosmao arată faptul că relația profesională a Simonei Halep cu Patrick Mouratoglu continuă, în ciuda faptului că ea a fost depistată pozitiv în perioada în care era antrenată de francez. Patrick Mouratoglou se află acum în Australia, alături de Holger Rune.

Citeşte şi: Ion Ţiriac îi face praf pe avocaţii Simonei Halep: „Sunt lenţi, lenţi! Până azi, ea nu a putut să depună toate probele”

Altfel, în ziua în care colegele ei începeau Australian Open 2023, Simona Halep s-a afișat pe o plajă de lux din Dubai. Maioul cu dungi de la Celine a fost accesorizat cu o pereche de ochelari de soare. Românca a mers la plajă și le-a arătat urmăritorilor ei de pe rețelele de socializare o imagine spectaculoasă cu faimosul hotel Burj Al Arab.