Cine este bărbatul însurat care i-a făcut curte Gabrielei Cristea: „Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”

Gabriela Cristea a făcut o dezvăluire picantă despre trecutul ei. Prezentatoarea TV a povestit faptul că, la un moment dat, a fost curtată de un un bărbat celebru, care este și foarte cunoscut la noi în țară.

29 feb. 2024, 16:43
Cine este bărbatul însurat care i-a făcut curte Gabrielei Cristea: „Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”
Cine este bărbatul însurat care i-a făcut curte Gabrielei Cristea: „Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt”

Gabriela Cristea este una dintre cele mai importante și urmărite prezentatoare TV de la noi din țară. Pe lângă acest lucru, ea este extrem de activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește toate întâmplările din viața ei, dar și rețete delicioase.

De curând, aceasta a fost invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, ocazie cu care a făcut o serie de dezvăluiri cât se poare de picante. Gabriela Cristea a mărturisit că a avut mai multe ocazii să „calce strâmb”, dar a ales să nu facă acest lucru niciodată, nici măcar în mariajul cu Marcel Toader, care i-a fost infidel de nenumărate ori.

Citește și: Care este ultima dorință a lui Irinel Columbeanu. Are legătură cu fiica lui, Irina: „Cu ocazia asta m-aș duce în America”

Gabriela Cristea a vorbit și despre momentul în care un bărbat celebru i-a făcut curte. Respectivul domn era deja implicat într-o relație, în prezent fiind și căsătorit cu femeia de atunci. Moderatoarea TV a refuzat să răspundă la avansurile acestuia, motivând că nu avut niciodată atracție față de bărbații căsătoriți.

„N-am fost niciodată în viața mea amantă. Nici măcar nu am avut atracție pentru vreun bărbat căsătorit. M-a curtat o singură dată un bărbat, care nu era căsătorit, dar era într-o relație cu cineva, o persoană importantă. E căsătorit și acum cu doamna. Persoana este cunoscută la nivel foarte înalt.”, a mărturisit Gabriela Cristea pentru podcastul ”Acasă la Măruță”.

De aproape nouă ani, Gabriela Cristea formează o căsnicie cu artistul Tavi Clonda. S-a cunoscut cu acesta după divorțul de Marcel Toader, pe platourile de filmare de la ”Te vreau lângă mine”, iar de atunci par de nedespărțit.

În prezent, Gabriela Cristea trăiește cu Tavi Clonda sub același acoperiș și au două fetițe împreună, pe nume Iris și Victoria. Chiar dacă din exterior situația dintre ei doi pare lapte și miere, prezentatoare recunoaște că mai există și episoade tensionante.

În pofida disensiunilor care se ivesc, Gabriela Cristea spune că nu a fost vreodată tentată să-i fie infidelă solistului. De asemenea, ambii încearcă să găsească întotdeauna o modalitate de împăcare. Nu pot sta permanent supărați unul pe altul.

”Nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu îmi doresc să fac chestia asta. Nu am avut niciodată niciun fel de tentație. În momentul în care am hotărât că vreau să am o relație serioasă, doar pe el în văd. Niciodată nu am văzut un alt bărbat ca pe un bărbat cu care aș putea să am intimitate.

Nici pentru mine nu pot să bag câteodată mâna în foc, dar cel puțin acestea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta. Să nu credeți că eu și soțul meu avem relația perfectă! Da, ne-am și certat și ne-am întors și spate în spate, dar până la urmă ne-am împăcat pentru că așa este în viață, nu ai cum”, a mai detaliat moderatoarea.

Citește și: Folosirea telefonului pe stradă îți poate afecta creierul. Dr. Mihail: „N-o să spun că o să dea o mașină peste tine”