Cine este bărbatul misterios care este tot timpul alături de Cătălin Botezatu. Imaginile spun tot FOTO

Cătălin Botezatu nu a mai fost văzut de multă vreme în compania unei prezențe feminine. În schimb, designerul este însoţit peste tot de un bărbat misterios.

24 feb. 2021, 10:08

Cine este bărbatul misterios care îl însoţeşte pe Cătălin Botezatu peste tot. Creatorul de modă și-a cumpărat de curând un bolid nou, ce valorează aproximativ 150.000 de euro. Și pentru că este o celebritate care se respectă, a decis să nu se mai ocupe el de mașină, angajând un om special pentru asta. Astfel, alături de creatorul de modă, în mașină, circulă și șoferul său, un tânăr extrem de frumușel, care îl ajută pe designer să ajungă dintr-un loc în altul.

 Cine este bărbatul misterios care este tot timpul alături de Cătălin Botezatu

Bărbatul misterios care îi este alături lui Cătălin Botezatu a fost surprins de Impact în timp ce îl lăsa acasă, având apoi la dispoziție mașina personală a designerului pentru restul activităților zilnice. Cei doi par să aibă o relație frumoasă de prietenie, de vreme ce șoferul îl întâmpină pe șeful său cu brațele deschise, iar Botezatu îi zâmbește la întâlnire.

Relaţia ascunsă a lui Cătălin Botezatu. „M-am îndrăgostit la prima vedere!”

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai de succes designeri din România. Pentru că starea sa de sănătate l-a făcut să afle de multe ori ce înseamnă să dai ochii cu moartea, designerul s-a gândit încă din viață să își scrie testamentul. Astfel, el a mărturisit că o mare parte din banii strânși de-a lungul timpului va ajunge la persoanele nevoiașe. „De-a lungul timpului, am făcut donaţii importante unor instituţii din România, dar mai ales din afară. Aşa că tot ce rămâne, mult-puţin, va ajunge acolo unde trebuie. O parte din ce am se va duce în scopuri caritabile. Mai mult de jumătate va merge către bătrâni, restul este canalizat către o persoană dragă mie. Prietenii mei ştiu deja că mi-am făcut testamentul, totul e scris. Părinţii mei nu au nevoie de bani, au tot ce le trebuie pentru cât vor mai trăi. Iar moştenitorii mei sunt asiguraţi”, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, despre viaţa lui amoroasă: „Când realizezi că se scurge viaţa, ai mai vrea să mai faci ceva”