Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima Ramonei Gabor. Vedeta a recunoscut totul deschis: „Sunt foarte pretențioasă”

Ramona Gabor a vorbit despre statusul vieții ei amoroase, iar internauții sunt de-a dreptul șocați! Cum este bărbatul care i-a furat inima divei.

26 mai 2023, 22:32
Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima Ramonei Gabor. Vedeta a recunoscut totul deschis: „Sunt foarte pretențioasă”
Cine este bărbatul misterios care i-a furat inima Ramonei Gabor. Vedeta a recunoscut totul deschis: „Sunt foarte pretențioasă”

Ramona Gabor este una dintre vedetele foarte mediatizate în showbiz-ul românesc, care nu are nevoie de prezentări suplimentare. Cu toate că de mulți ani a părăsit România, sora Monicăi Gabor rămâne extrem de activă pe social media și pe TV. Aceasta a dezvăluit răspunsul la una dintre cele mai arzătoare întrebări ale internauților: Cine este bărbatul care i-a furat mințile.

Citește și: Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură

Ramona Gabor s-a mutat de mai mulți ani în Dubai, renunțând la România. Acolo are parte de succesul în plan profesional la care a visat. Recent diva a lansant propia sa linie de parfumuri.

Ramona Gabor nu lipsește niciodată din mediul online, iar pe rețelele de socializare împărtășește constant cu fanii ei cele mai importante lucruri din viața ei. Recent aceasta a organizat o sesiune de Q&A pe Instagram, iar una dintre cele mai frecvente întrebri a fost legată de viața ei amoroasă. Aceasta a răspuns cât de sincer se poate, afirmând că este singură de mai multă vreme, tocmai pentru că este pretențioasă. Mai mult de atât, aceasta a zis că ea nu am mai văzut un bărbat bun de mai multă vreme și a întrebat în mod retoric internauții dacă „mai există bărbați buni”.

„Nu ies cu nimeni în acest moment. Sunt singură pentru că sunt foarte pretențioasă, dar oricum… unde sunt toți bărbații buni? Nu am mai văzut un bărbat bun de ceva vreme bună”, a spus Ramona Gabor pe rețelele de socializare.

Nu cu foarte multă vreme în urmă, au circulat o serie de zvonuri care spuneau că Ramona Gabor ar avea un iubit, care o sprijină în afacerile ei și o răsfață necondiționat. Totuși aceste informații au rămas doar la nivelul de zvonuri. Totuși, ce este adevărat este că Ramona Gabor și-a deschis recent o afacere. Aceasta a lansat propia colecție de parfumuri care se vând online și pot fi achiziționate din orice colț al lumii. Prețul unui parfum produs de divă pleacă de la 800 de lei.

„Am lansat o linie de 5 parfumuri si un discovery collection – un kit cu cele cinci parfumuri în miniatură, pentru ca doritorii sa le poată testa pe toate, pentru a se decide pe care îl preferă. Două dintre ele sunt mai feminine, unul e foarte dulce și altul, mai pudrat. Iar celelate trei sunt mai masculine, dintre care unul mai oriental. Prețul unui parfum este 150 de euro”, spunea Ramona Gabor.

Citește și: Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor. Monica şi Ramona s-au ocupat de tot