Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor. Monica şi Ramona s-au ocupat de tot

Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor. Tatăl fetelor, Emil, a murit în iunie 2020 şi a fost înmormântat lângă Veronica Bulai, soţia lui, ce s-a stins din viață în august 2013, după ce i-a căzut un bolovan în cap, în timp ce se afla într-un pelerinaj la Mănăstirea Polovragi.

12 iul. 2022, 19:47
Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor. Monica şi Ramona s-au ocupat de tot

Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor. Anul acesta, pe 23 iunie, s-au împlinit doi ani de când Emil Gabor s-a stins din viață, iar pe 22 august se împlinesc nouă ani de când mama fetelor s-a stins din viaţă. Fetele se ocupă ca locul de veci, care se află în Bacău, oraşul lor natal, să fie mereu îngrijit.

Citeşte şi: Cea mai misterioasă peşteră din România. Casa lui Zamolxe, unde a murit mama Monicăi Columbeanu, în topul preferințelor turiștilor

Cum arată mormântul părinţilor surorilor Gabor

Acum, mormântul părinților lor are cruce din marmură albă, și un înger cu aripi. Fetele au decis să pună și imagini cu mama și tatăl lor, lângă datele de naștere și cea de deces. Pe mormânt sunt pietre albe peste care sunt așezate ghivece cu flori. “Scurtă mi-a fost viața pe acest pământ, / Și moartea nemiloasă m-a dus la mormânt. / Ca un crin de vară frumos înflorit,/ În puterea vieții eu v-am părăsit”, este mesajul înscripţionat pe marmură.

Deși ajung destul de rar în țară, Ramona și Monica Gabor au grija că mormântul părinților să fie mereu curat, îngrijit, să nu lipsească flori și lumânările să fie aprinse. Atunci când nu ajunge Alina, sora Monicăi și Ramonei, ce locuiește lângă Bacău, de locul de veci al părinților se ocupă angajații cimitirului.

Vine mereu cineva la mormânt să pună flori și să aprindă lumânări, în plus, au grijă și oamenii din cimitir. Ramona și Monica vin la locul de veci de fiecare dată când ajung în țară. Și stau la locul de veci… destul de mult, atunci când vin. Nu mereu au fost împreună, au fost și separat. De fiecare dată au plecat cu lacrimi în ochi. S-au făcut și pomeni mereu, așa cum spune tradiția.

Dacă acum sunt în țară cu siguranță vor veni în mormântul lor și vor da și de pomană. Poate fac pomană pentru amândoi odată, că în iunie a murit tatăl și în august mama”, susțin oamenii care se ocupă de cimitir, potrivit Fanatik.ro.