Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan. Impresara a dat cărţile pe faţă

Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan. Impresara este decisă să îl dea uitării pe Laurenţiu Reghecampf, cu care este în plin proces de divorţ, şi îşi urmează activităţile zilnice.

07 nov. 2022, 11:51
Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan. Impresara a dat cărţile pe faţă
Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan

Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan. De-a lungul acestor luni, agentul sportiv a fost filmată în preajma anumitor bărbaţi, cu care se vehicula că ar avea o relaţie. Aşa s-a întâmplat şi recent, a fost surprinsă recent, în ipostaze tandre, alături de un bărbat misterios.

Cine este bărbatul misterios din viaţa Anamariei Prodan

Zilele trecute, impresara a fost surprinsă în compania unui bărbat, despre care nu se cunoaşte aproape nimic. Îmbrăcată elegant, doar cu haine de firmă, Anamaria Prodan a coborât din Maybach-ul condus de șoferul personal și a intrat într-un imobil. După o perioadă a ieșit numai zâmbet, alături de un bărbat misterios. Gesturile dintre cei doi păreau să arate că se simt foarte bine unul în compania celuilalt.

Întrebată cine este bărbatul, Anamaria Prodan a susținut că este doar un prieten. „Domnul misterios este un prieten drag mie, nimic mai mult!”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citeşte şi: Anamaria Prodan s-a aliat cu Diana Şoşoacă în politică: „Surprize , surprize…Câtă putere exista aici?”

Anamaria Prodan, primul discurs electoral pe Instagram

Soţia lui Laurenţiu Reghecampf susține femeile cu tărie și vrea să aducă egalitate între femei și bărbați pentru că, din punctul ei de vedere, femeile stau în spatele succesului bărbaților. Impresara a postat un discurs electoral pe rețelele de socializare în încercarea de a atrage cât mai mulți susținători. „Se spune despre mine că sunt o femeie bătăioasă. Că mă bat cu bărbații. Da! Sunt o femeie bătăioasă și pot concura cu orice bărbat pentru orice funcție, pentru a avea un serviciu bun, pentru a avea o poziție recunoscută.

Am reușit să îmi fac, prin propriile mele puteri, fără să am ajutorul nimănui, un renume și un brand într-o lume considerată până de curând, a bărbaților.

În România, femeile încă sunt văzute ca anexe ale bărbaților, iar cele ce reușesc singure, prin forțele lor, sunt privite cu neîncredere și atacate până și de femei. Voi știți că, de exemplu, în România, doar 12% din totalul companiilor româneşti listate pe piaţa reglementată a BVB, au o femeie în poziţia de director general sau de membru al directoratului? Iar în politică, situația este la fel de defavorabilă femeilor. Vi se pare normal ca în Guvernul României, de exemplu, numărul miniștrilor femei să fie doar 2?

Voi, femei românce, nu v-ați săturat să fiți în umbra bărbaților pe care voi, cu devotamentul și cu mintea voastră strălucitoare, îi ridicați și îi promovați în funcțiile alea pe care voi ar trebui să le aveți?

Nu ați obosit să primiți mai puțini bani ca un bărbat pentru aceeași meserie? Nu vreți să fiți libere, să vi se recunoască meritele, să nu mai fiți privite ca niște obiecte frumoase, să vi se facă favoruri doar pentru cum arătați?

Dragi românce!

Sunteți mult mai deștepte, inteligente, puternice și hotărâte decât vor ei, bărbații să recunoască! Vreți să aveți aceleși drepturi cu bărbații? Să obțineți salarii egale cu ei? La angajare să conteze ce aveți în cap și nu înfățișarea voastră?

Veniți alături de noi în Alianța Pentru Patrie și vom lupta împreună pentru drepturile noastre, ale femeilor! @aliantapentrupatrieoficial11h”, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare.