Cine este bărbatul reţinut de procurorii DIICOT în dosarul Caracal. Ce relaţie avea cu Gheorghe Dincă

Procurorul şef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a anunţat miercuri că încă un bărbat a fost reţinut de procurori în dosarul privind fetele dispărute în Caracal. Potrivit DIICOT, este vorba despre un apropiat al lui Gheorghe Dincă, pe care procurorii îl acuză că a violat-o pe Luiza Melencu, după ce aceasta a fost răpită de Gheorghe Dincă. România TV a dezvăluit să este vorba despre Ştefan Risipiteanu, cunoscut drept Fane, un bărbat care îl ajuta pe Dincă la treburi în gospodărie. Fane a stat nas în nas cu anchetatorii veniți la casa monstrului din Caracal. A negat că Gheorghe Dincă ar fi adus vreodată fete acasă sau că s-ar fi comportat ciudat. 

RomaniaTV.net
27 nov. 2019, 14:26
Cine este bărbatul reţinut de procurorii DIICOT în dosarul Caracal. Ce relaţie avea cu Gheorghe Dincă

Bărbatul reţinut în data de 27 noiembrie în dosarul Caracal are 46 ani şi făcea parte din anturajul lui Gheorghe Dincă.  

„În fapt, la data de 14.04.2019, în jurul orelor 12.00, după ce inculpatul DINCĂ GHEORGHE a răpit-o, prin constrângerea cu acte de violenţă, pe victima MELENCU MIHAELA LUIZA, ce aştepta „la ocazie” pe raza municipiului Caracal, judeţul Olt, a transportat-o la domiciliul său, în scopul exploatării sexuale în interes personal şi în aceste împrejurări a fost surprins de către inculpatul reţinut astăzi. Acesta a ajuns inopinat în curtea imobilului, unde a observat victima sechestrată în autoturism.
Precizez că inculpatul făcea parte din anturajul inculpatului DINCĂ GHEORGHE şi era folosit de către acesta, ocazional, la diverse munci în gospodărie.
La explicațiile oferite de către inculpatul DINCĂ GHEORGHE în sensul că victima este o fată pe care a adus-o pentru a întreține relații sexuale, inculpatul reţinut i-a solicitat acestuia să-i permită şi lui întreţinerea de astfel de relaţii cu MELENCU MIHAELA LUIZA.
În aceste împrejurări, pentru a-şi conspira faptele, inculpatul DINCĂ GHEORGHE a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul DINCĂ GHEORGHE, prin constrângere manifestată prin violență fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânăra lipsită de libertate”, a anunţat DIICOT.

Mama Luizei a leşinat când aflat că fiica ei a fost violată de o altă persoană: „Cine este acest bărbat?”

Procurorii DIICOT au mai precizat că bărbatul reţinut miercuri „este o persoana fără ocupație, fără pregătire, fără venituri şi fără un domiciliu stabil, este necăsătorit, nu are copii şi este cunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice”.
Individul „nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu există nici o conexiune între inculpat şi vreun grup de criminalitate organizată investigat de către DIICOT”.

Complicele lui Dincă este bărbatul cu arsuri deconspirat de Luis Lazarus în direct la România TV VIDEO

Potrivit România TV, bărbatul reţinut miercuri de DIICOT este cel intervievat de Luis Lazarus, un experimentat jurnalist de investigații, în direct la România TV după izbucnirea scandalului privind răpirea şi uciderea Alexandrei. Bărbatul era ars pe mâini şi susținea că ar fi lucrat pentru Gheorghe Dincă.