Cine e Laila Hafiz, actrița româncă care și-a făcut tatăl iordanian de râs la iUmor. Clipul cu care a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă

Laila Abdel Hafiz, în vârstă de 24 de ani, e tânăra care a făcut furori cu momentul său de la iUmor, în care și-a făcut de râs tatăl iordanian.

19 oct. 2022, 16:09

Laila, de profesie actriță, are o poveste de viață emoționantă. Tatăl ei e iordanian, iar mama e româncă. Părinții ei au divorțat, tatăl Lailei și-a părăsit familia când ea avea doar șase ani. Deși a afectat-o foarte tare acest subiect, acum e detașată și a putut să facă haz de necaz într-un mod care i-a adus și ropote de aplauze.

A venit pe scena iUmor cu multă încredere și cu un zâmbet molipsitor și și-a început numărul prezentându-se. „Laila Hussam Wajih Sadic Abdel Hafed Fz’a Maria Ilinca”, a spus ea, numele ei lung și neobișnuit făcându-i din start pe jurați să izbucnească în râs.

„Laila este prenumele meu, înseamnă seară. Hussam este prenumele celui mai prost arab din Iordania, tata. Wajih este prenumele tatălui celui mai prost arab din Iordania, bunicul. Sadic este prenumele tatălui, tatălui celui mai prost arab din Iordania, străbunicul. Abdel înseamnă slujitorul lui Allah… Poveste foarte amuzantă de spus taților arabi musulmani înainte de culcare „Am fost botezată în secret de către mama la ortodocși”, de acolo vine Maria Ilinca. Poate v-ați gândit că părinții mei se uitau la un serial arăbesc în perioada în care m-au conceput și s-au gândit să îmi pună numele întregii distribuții”, a spus ea.

Cu un umor fantastic, actrița și-a luat la mișto originile arăbești. „La ultimul recensământ aveam 27 de veri primari”, a glumit ea pe seama familiei sale numeroase.

La final numărului său de stand-up, Laila i-a transmis și un mesaj tatălui său, chiar în fața camerelor.

„Aș vrea în seara asta o cameră la care să mă uit și să-i transmit lui tata un mesaj din toată inima. Tata… Crăciun fericit mie și spor la sărmăluțe tot mie. Sper să primești toată iubirea pe care ți-o dau…”, a mai spus Laila pe scena iUmor.

Juraților le-a plăcut foarte mult momentul pregătit de Laila și au răsplătit-o cu toate cele patru like-uri. „Foarte tare. Intersecția asta de culturi este incredibilă”, i-a spus Costel. „Merită. Mi s-a părut foarte tare”, a conformat și Delia.

Laila Abdel Hafiz e absolventă a UNATC, secția actorie, licență și master, și cochetează și cu muzica. S-a făcut remarcată în serialul românesc  „Liber ca pasărea cerului” și în filmul „5Gang” și, de asemenea, joacă în diverse spectacole de teatru. Laila și cântă, și-a scos câteva piese și, în urmă cu câțiva ani, a participat și la X Factor.

Citește și Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor. Răzvan Simion a izbucnit în lacrimi. „Tati, sunt aici pentru că te iubesc, ești eroul meu. Ești cel mai bun tată pe care l-aș putea avea”

Citește și Cine i-a luat locul lui Mihai Bendeac în juriul iUmor. „Am primit cu bucurie propunerea de a lucra cu Delia şi Cheloo”