O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților

Cheloo a răbufnit și le-a spus producătorilor iUmor că acceptă oricând să fie înlocuit de altcineva la masa juraților.

26 nov. 2022, 09:17
O nouă lovitură pentru iUmor după plecarea lui Mihai Bendeac! Cheloo vrea să păresească masa juraților

Cheloo a fost jurat al emisiunii iUmor, de la Antena 1, pe parcursul tuturor celor 13 sezoane. În timpul filmărilor pentru finală, care au avut loc în urmă cu doar câteva zile în urmă, cântărețul ar fi fost deranjat de un concurent și i-a sărit țandăra, potrivit cancan.ro.

„În 13 sezoane nu m-am bucurat niciodată de prezența mea la show-ul ăsta. Finala asta reprezintă scârba mea față de această emisiune. Este chintesenta lipsei de umor. Dacă nu convine cuiva, sunt gata să fiu schimbat”, ar fi spus Cheloo nervos, potrivit unei surse CANCAN.

Conform aceleași surse, juratul iUmor a trântit tableta de vot, a înjurat și i-a anunțat pe cei din platou că nu-l mai interesează nimic și că el este în vacanță. Imaginile cu Cheloo urmează să fie tăiate de cei de la montaj, emisiunea rulând în mod normal.

Citește și: Care este cea mai mare frică a lui Cheloo: ,,Am o scârbă și o silă totală, deci trebuie să îi omor cum îi văd”

Totul vine după ce noul sezon a început fără Mihai Bendeac care a renunțat la scaunul de jurat, lucru care s-a văzut și în cotade audiență.

Cum decurge emisiunea iUmor

iUmor a debutat ăe postul Antena 1 în aprilie 2016 și este un program de tip concurs-realityshow. Șerban Copoț și Dan Badea sunt gazdele emisiunii, iar juriul a fost compus pentru o lungă perioadă de timp din Cheloo, Delia și Mihai Bendeac, care în luna septembrie a fost înlocuit de Costel Bojos.

Concurenți din toată lumea se prezintă în fața juraților cu momente de umor: stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă, pentru a-i impresiona pe aceștia, dar și pe telespectatorii care votează. Marele câștigător primește un premiu de 20.000 de euro.

Citește și: Pe ce a cheltuit Ana Maria Caliţa banii câştigaţi la iUmor. „Mi-am luat boxă, loc de parcare, câteva hăinuțe, vibratoare”