Cine este Carmen Roşu, noua şefă a fondurilor europene pe resurse umane

Funcţia de director general interimar al AMPOSDRU, autoritatea de management care gestionează fondurile europene pentru resurse umane în valoare de 4,25 mld. euro, a fost preluată de Carmen Roşu, 40 de ani, un executiv care lucrează de două săptămâni în structura AMPOSDRU, scrie ZF.

RomaniaTV.net
16 feb. 2012, 21:18
Cine este Carmen Roşu, noua şefă a fondurilor europene pe resurse umane

Ea vine cu o vastă experienţă în managementul fondurilor europene, anterior fiind director în Ministerul Finanţelor, unde s-a ocupat în ultimii şapte ani de gestionearea unui portofoliu de fonduri europene în cuantum de aproape 4 mld. euro, fiind directorul OPCP/ CFCU – Oficiului de Plăţi şi Contractare PHARE.

Din 2001 până în 2005, a fost director adjunct în cadrul aceluiaşi oficiu din minister.

Absolventă a Facultăţii de Finanţe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice, Carmen Roşu şi-a început cariera ca expert şi coordonator de programe în cadrul Unităţii de Implementare a Programelor Phare pentru Ministerul Finanţelor Publice. Vezi CV

Carmel Ionel, care ocupa funcţie de director general al AMPOSDRU din prima parte a anului trecut, a fost demisă astăzi către premierul Mihai Răzvan Ungureanu, pentru „management defectuos”.