Cine este câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum s-a dat concurentul de gol

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” se apropie rapid de final, iar strategiile concurenților încep să iasă la iveală.

31 oct. 2022, 19:30
Cine este câștigătorul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Cum s-a dat concurentul de gol

Competiția începe să devină tot mai grea și lupta pentru câștigarea premiului este aprinsă. Dacă toți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” luptau pentru echipă până acum, lucrurile au început să se schimbe după ce s-au strâns rândrile. Participanții vor să se știe, în primul rând, în siguranță pe ei înșiși și apoi pe ceilalți coechipieri.

Tabăra Plăcerilor a pierdut-o pe Ioana Filimon, fosta Miss România. Numeric mult mai puțini, tabăra începe să dezvăluie strategiile. Mitrea o va numi pe Roxana lider pentru a-și putea duce planul de a-l elimimina pe Giani Kiriță la bun sfârșit.

Citește și: Bia Khalifa, eliminată de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” după ce a încălcat regulamentul: „Nu-mi pare rău, trebuia s-o scuipe cineva pe asta”

Toți concurenții s-au întors de curând în țară, dar niciunul nu are voie să facă dezvăluiri despre ce s-a întâmplat în cadrul competiției, potrivit contractului pe care l-au semnat. Însă, un concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici! s-a dat de gol.

„Gata, am revenit la viața normală. Am terminat filmările la ‘Sunt celebru, scoate-mă de aici’. Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru susținere și pentru miile de mesaje pe care le-am primit și abia acum începe show-ul. The King is back!”, a spus Giani Kiriță la întoarcerea în țară.

Mesajul acestuia  a fost interpretat de fani, aceștia crezând că el este câștigătorul sezonului, dar asta vor afla doar în marea finală.

Citește și: Situație jenantă la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici” ! Un concurent a fost prins la furat. Ce riscă acesta