Cine este cel mai sexi bărbat în viață. Celebrul actor are 33 de ani și este singur

Actorul american Michael B. Jordan a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viață pe anul 2020. În anul precedent titlul a fost câștigat de John Legend.

18 nov. 2020, 11:40
Cine este cel mai sexi bărbat în viață. Celebrul actor are 33 de ani și este singur

Cine este cel mai sexi bărbat în viață. Actorul american, cunoscut din filmele ca „Fahrenheit 451”, „Black Panther” şi „Creed”, a fost desemnat de revista People cel mai sexi bărbat în viaţă pe 2020.

Titlul de ”cel mai sexi bărbat în viață” a fost anunțat în emisiunea TV „Jimmy Kimmel Live!”. Michael B. Jordan îi urmează pe cântărețul John Legend și pe actorul britanic Idris Elba, care au fost numiți în 2019 și 2018.

Citește și: A primit job-ul de antrenor mult visat, iar la scurt timp i s-a spus că mai avea de trăit 6-12 luni. Experiența cruntă a unui tânăr de doar 27 de ani

Actorul, în vârstă de 33 de ani, a declarat într-un interviu publicat de revista americană faptul că: ”Este un sentiment mişto. Lumea a făcut mereu gluma aia «Mike, ăsta este probabil singurul lucru pe care nu o să îl obţii». Dar este un club bun din care să faci parte”.

Cine este cel mai sexi bărbat în viață.  Michael B. Jordan a precizat faptul că toate femeile din familia sa ”sunt absolut mândre” de titlul pe care l-a primit acesta.  Conform CNN, Jordan s-a alăturat clubului celor mai sexy chiar de a 35-a aniversare a listei alcătuite de People.

Citește și: Inna şi Deliric, ipostază inedită în bucătărie. Deliric: „Femeia are treabă tot timpul, că e pe scenă”

Crescut în Newark (New Jersey), el mai are un frate şi o soră. Michael B. Jordan a precizat că întreaga familie i-a fost un important sprijin de-a lungul anilor. „Mama şi tatăl meu au sacrificat atât de multe pentru noi. Sunt recunoscător”.

Cântărețul John Legend a câștigat titlul de ”cel mai sexi bărbat în viață” în anul 2019. De-a lungul timpului pe acesta listă s-au numărat mai multe nume celebre cum ar fi: Blake Shelton, Dwayne ‘The Rock’ Johnson, David Beckham, sau Idris Elba.

 


loading...
Partenerii noștri