Inna şi Deliric, ipostază inedită în bucătărie. Deliric: „Femeia are treabă tot timpul, că e pe scenă”

Inna şi Deliric formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Pe lângă pasiunea pentru rap, Deliric a mai dezvoltat una, cu care a reuşit s-o impresioneze pe partenera lui de viaţă. Artistul se simte în largul lui în bucătărie, acolo unde pregăteşte cele mai ispititoare şi mai delicioase preparate.

17 nov. 2020, 20:10

În cel mai recent vlog al său, Inna l-a filmat pe iubitul său în plină activitate în bucătărie. “Toto (numele de alint al lui Deliric – n.red. )mereu gătește fooaarte delicios”, spune INNA în debutul vlogului filmat în “Dance Queen House”.

Cu şorţul de gât, artistul a dat dovadă de extrem de mult talent şi multă ingeniozitate în bucătărie: “Iar am ajuns la cratiță. Femeia are treabă tot timpul, că ea e pe scenă, are melodii de făcut și eu stau la oale”, spune plin de umor Deliric. Rapperul i-a pregătit iubitei sale cartofi la cuptor și nuggets vegani cu sos. „E o formă de meditaţie pentru mine”, completează artistul referitor la gătit.

Inna şi Deliric şi-au confirmat relația în august

Relaţia lor a devenit publică în luna august, când Inna a decis să publice pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere. Poze respectivă a fost însoţită de mesajul: „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume„. Ulterior, cei doi au confirmat că au o relație: „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți„, declara Inna, la vremea respectivă, pentru revista Elle.

Citeste si Codin Maticiuc, gest emoţionant pentru spitalul Fundeni. Ce a făcut

Pe lângă cariera în muzica rap, Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, iar Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, chiar și purtând un tricou cu ea, însă nimic nu era confirmat la vremea respectivă.

Inna şi Deliric, vacanţă de vis în Dubai

Deliric, pe numele său real Răzvan Eremia, este unul dintre cei mai apreciați rapperi din România. Cei doi au avut parte de o vacanță de vis în Dubai, în luna octombrie, cel mai probabil, cu ocazia zilei de naştere a cântăreţei, care împlinit 34 de ani.

Deliric, luat în vizor de clanul Corduneanu

Deliric a fost luat la rost de interlopul Adrian „Beleaua” Corduneanu, care a fost deranjat de mesajul unei piese pe care artistul a cântat-o alături de băieții de la trupa CTC. Este vorba despre piesa „Bula mea”.

Citeste si O nouă despărțire în showbiz. Alexandra Stan și iubitul său s-au despărțit: ”Sunt rănită și tristă”

În secțiunea de comentarii de pe Youtube, Adrian „Beleaua” Corduneanu a scris un mesaj jignitor pentru iubitul Innei. Despre Deliric, interlopul a spus că este „o p… fără caracter”. Comentariul a dispărut la scurt timp, iar fanii lui Deliric l-au taxat dur pe interlop.