Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri. Fostul avocat s-a iubit cu Ozana Barabancea

Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri. Bărbatul a părăsit lumea avocaturii pentru a se dedica pasiunii sale pentru modă și stil. Consultant în modă pentru bărbați, Cezar a devenit un influencer activ pe rețelele sociale, oferind sfaturi privind vestimentația și împărtășind diverse opinii cu cei din comunitatea sa.

21 nov. 2023, 09:01
Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri. Fostul avocat s-a iubit cu Ozana Barabancea
Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri

Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri. Discursurile lui sunt de cele mai multe ori dure, iar un bun exemplu este scandalul cu Delia în care a fost implicat, după ce a criticat-o pe aceasta pentru că a spus că nu își dorește copii.

Cine este Cezar Ionașcu, unul dintre cei mai controversați influenceri

Cezar Ionașcu s-a iubit cu Ozana Barabancea, relație care a captat atenția publicului. Deși au ales să meargă pe drumuri separate, influencerul a jucat un rol esențial în viața jurata emisiunii „Te cunosc de undeva”, oferindu-i susținerea necesară în procesul său de transformare fizică și mentală.

Ozana Barabancea a devenit un exemplu de voință și perseverență în lupta împotriva kilogramelor în plus. Cu un total de 59 de kilograme pierdute, artista a parcurs un drum impresionant către sănătate și bunăstare. Cezar Ionașcu a fost un susținător important în această călătorie, oferindu-i motivația necesară și sprijinul emoțional.

Citește și: Florin Piersic Jr. îi ironizează pe influencerii păcăliți cu ‘Brânza Regelui’: „Dacă aș primi o mostră… aș putea să o promovez”

Cezar Ionașcu, declarații controversate

Cezar Ionașcu a împărțit femeile în două categorii. Potrivit spuselor lui, unele sunt de joasă speță și nu merită atenție din parte bărbaților adevărați. Mai exact, din această categorie fac parte femeile „care cer”, care își doresc lucruri de la partenerii lor, fapt ce le face „bătute-n cap”. Pe de cealaltă parte există femeile de rasă, care sunt partenere ideale pentru bărbați și asta pentru că văd potențialul în ei și „încep să îi crească”.

O femeie deșteaptă nu cere, că bărbatul fuge. Femeia bătută-n cap cere: «Dă-mi!», «Ia-mi!» Zice: «Uite o geantă drăguță, o vreau.» Nu, alea sunt femei antrenate, de oraș. Alea nu le socotesc, ale nu le număr. Eu vorbesc de femei rasă, mamă de copii, altceva.

Sunt femei antrenate, de oraș, care prestează de la low level, de pe trepte, până la nu știu ce local, până la ați vinde ideea de iubire și ați face un copil ca să te agațe. Și există această specie, multă, mare… pentru cei care au doar 90 IQ. Și există specia care începe să te crească, vede potențialul, exact ce a zis mama. Tu îți contrazici mama? Nu, nici eu”, a declarat Cezar Ionașcu, în cadrul podcast-ului realizat de Cătălin Măruță.