Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel. A defilat călare pe un armăsar

Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel, la Săptămâna modei Haute Couture din Paris. Prezentarea a fost deschisă de o prinţesă, care şi-a făcut intrarea călare pe un armăsar.

26 ian. 2022, 22:22
Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel. A defilat călare pe un armăsar
Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel

Cine este Charlotte Casiraghi, prinţesa care a atras privirile la prezentarea de modă Chanel. Invitaţii au rămas fără cuvinte când prinţesa de 35 de ani a deschis show-ul organizat la Grand Palais Éphémère.

Citeşte şi: Doliu în lumea modei! A murit Thierry Mugler la vârsta de 73 de ani

Cine este Charlotte Casiraghi

Tânăra este jocheu şi participă la concursuri de sărituri călare, pasiunea ei pentru echitaţie îmbinându-se acum cu cea pentru modă. Charlotte Casiraghi a defilat acompaniată de muzică live, interpretată de Sébastien Tellier, impresionând nume mari din industria fashion-ului şi de pe scena artistică precum Margot Robbie, Pharrell Williams sau editorul Vogue Anna Wintour.

Charlotte Casiraghi este nepoata vedetei hollywoodiene Grace Kelly, fiind desemnată ambasador al brandului Chanel în 2020. În trecut, a fost model pentru case faimoase, între care Gucci şi Saint Laurent, relatează CNN, citat de Observatornews.ro.

Într-un material de promovare publicat înaintea prezentării de modă, Charlotte Casiraghi a mărturisit că povestea brandului Chanel şi a fondatorilor săi rezonează cu universul echitaţiei: „Mă duce cu mintea imediat la povestea Chanel şi a lui Gabrielle Chanel. Caii şi călăria, toate acestea sunt extrem de importante pentru viziunea brandului„.