Cine este clarvăzătoarea româncă care a prezis cutremurul tragic din Turcia? Când ar putea avea loc un dezastru de proporții în România

Una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din România a prezis tragedia din Turcia. Aceasta a avut o viziune care îi arăta cutremurul care a omorât zeci de mii de oameni. Ce spune aceasta despre România și când ar putea avea loc un astfel de dezastru la noi în țară.

09 feb. 2023, 15:01
Cine este clarvăzătoarea româncă care a prezis cutremurul tragic din Turcia? Când ar putea avea loc un dezastru de proporții în România
Ce a văzut clarvăzătoarea în viziune

Una dintre cele mai cunoscute clavăzătoare din România, Maria Ghiorghiu, a prezis cutremurul devastator din Trurcia de acum câteva zile. De altfel, de-a lungul timpului aceasta a avut predicții care s-au adeverit. Multe dintre predicțiile ei se refereau la evenimente dezastruoase sau evenimente controversate. În data de 22 noiembrie 2022, clarvăzătoarea scria un articol în care prevestea dezastrul natural care a avut loc în Turcia. Aceasta a putut chiar să știe că va exista o replică cu o intensitate apropiată de cutremurul inițial. În viziunea ei nu era foarte clar unde va avea loc acesta, însă Maria Ghiorghiu afirmă că România este ocrotită de o astfel de tragedie, cel puțin pentru moment.

Citește și: Theo Rose șterge pe jos cu Carmen Harra, după ce clarvăzătoarea a spus că relația cu Anghel Damian e sortită eșecului: ”Eu aș fi băgat înjurături”

”Mi-au scris mai mulți cititori despre faptul că am scris, în 3 noiembrie 2022, un articol cu titlul: „Un cutremur intens cu încă o replică imediată, tot intensă”. Și e adevărat, era la 4 fără 10 dimineața, în zori de 3 noiembrie, nu știam dacă va fi în țara noastră. Și oricum eu am spus și spun mereu: România este ocrotită de un cutremur devastator.România, poporul român, în ciuda a ceea ce se spune, zi de zi, oră de oră, că și România este în pericol de un posibil cutremur devastator. Aș vrea să spun, cu mâna pe inimă, tuturor românilor că România este, deocamdată…De ce spun deocamdată? Pentru că primisem un mesaj cândva, în care se spunea: „Uite, se tem de un cutremur devastator. Și atunci un glas a spus așa: „În România nu va fi un cutremur devastator, nu încă”. De asta spun”, a povestit Maria Ghiorghiu, la BZI LIVE.

Ce a văzut clarvăzătoarea în viziune?

Aceasta a povestit că în viziune au apărut pereții camerei ei care să clătinau atât de puternic, încă s-ar fi putut dărâma în orice secundă. Acesteia nu îi era clar dacă evenimentul tragig va avea loc la noi în țară sau nu.

”Vreau să spun că vedeam o cameră, era chiar camera mea, în care vedeam cum pereții se clatină și mi-era teamă că se și dărâmă. Chiar dacă se produce un cutremur, undeva, în alt colț al lumii, adeseori mi se arată chiar camera mea, probabil pentru a înțelege intensitatea cutremurului. Și, deci, vedeam chiar camera mea, în care pereții se clătinau foarte puternic și când vedeam că s-a potolit cutremurul, la scurt timp mi s-a mai arătat o replică, nu chiar la fel de puternică, dar foarte puternică. Și chiar scriam în 3 noiembrie 2022 că acest cutremur nu va fi în România cu siguranță. Din nefericire, va fi în altă țară și cu adevărat va fi devastator”, a mai spus clarvăzătoarea.

Citește și: Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, premoniţie despre invadarea României de către Rusia: „Am auzit un glas care spunea: Federaţia Rusă în România. Vor cădea bombe”