Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, premoniţie despre invadarea României de către Rusia: „Am auzit un glas care spunea: Federaţia Rusă în România. Vor cădea bombe”

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a descris, pe blogul său, o nouă experienţă supranaturală pe care a avut-o recent. Aceasta a descris o voce care i-ar fi vorbit despre Rusia şi despre bombe.

29 iul. 2022, 17:37
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, premoniţie despre invadarea României de către Rusia: „Am auzit un glas care spunea: Federaţia Rusă în România. Vor cădea bombe”

În noua sa viziune, Maria Ghiorghiu vorbeşte despre o potenţială invadare a României de către Rusia şi despre bombele care ar putea ajunge pe teritoriul României. Clarvăzătoarea spune că nu ştie când se vor întâmpla toate astea, dar nu are nicio îndoială că se vor întâmpla.

Maria Ghiorghiu „a văzut” invadarea României de către Rusia

Dragii mei,

În această dimineață, m-a trezit un glas care spunea așa:

„Federația rusă. Federația rusă în România.

Dar un alt glas intervine și spune: Am auzit că vinde bombe!”

După care, se aşterne liniștea.

Dragilor, când se va întâmplă acest lucru, eu nu știu a va spune.

Dar în timp, vom auzi de o astfel de situație neplăcută, din păcate.

Citeste si Carmen Harra a avut o viziune despre războiul din Ucraina. Ce spune clarvăzătoarea despre Al Treilea Război Mondial şi sfârşitul lui Putin

Datoria mea în Fața Lui Dumnezeu și a Maicii Domnului este de a scrie toate câte aud și toate câte văd, numai cu Voia și cu Puterea Duhului Sfânt. Adeverirea lor va fi numai după rânduiala Lui Dumnezeu.

Să ne rugăm fraților, să ne rugăm la Prea Sfânta Treime și la Măicuța Domnului că să ne dăruiască sănătate, pace și liniște sufletească și întărire în Credință. Și nu în ultimul rând dragilor, să mulțumim că suntem în viață și că ne bucurăm alături de cei dragi.

Cu dragoste, Maria„, scrie Maria Ghiorghiu pe blogul ei.

Citeste si Clarvăzătoarea Vera Lyon, „Baba Vanga din Kazahstan”, previziuni frapante despre soarta Rusiei: „O navă rusească navighează în ape tulburi. Către ea se îndreaptă o barcă în care se află Trump”

Maria Ghiorghiu, avertisment despre baza militară de la Deveselu

Maria Ghiorghiu a avertizat în urmă cu mai mult timp despre problemele războiului. „Parlamentul României, câmp de adunat mușețel. Vor să arunce Casa Poporului în aer. Este vizat de teroriști. Rușii sunt cu ochii pe noi, pe Deveselu. Este un pericol, așa consideră pentru ei rușii, dar și pentru noi, pentru viața care e acolo. De mai multe ori m-a avertizat cu Deveselu

Celebra clarvăzătoare susține că pe fondul acțiunilor militare demarate de Rusia în Ucraina panica este tot mai mare în întreaga lume.

România va trece printr-o revoluție foarte grea, va fi vărsare de sânge. Vor ieși în stradă. Vor fi la început civili, apoi se va ajunge la adevărata revoluție mare. Vedeam oamenii cum se îmbrânceau, cum țipau. Vor fi și morți, și răniți. Sunt și vor fi influențe externe. Vedeam o încăpere, era o mamă și strângea copilul în brațe și spunea: te rog, te implor, nu ne vinde lui Soros. Tot ce se întâmplă duce spre o revoluție”, spunea Maria Ghiorghiu în urmă cu un an.