Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

Un tânăr de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede e suspectat că i-ar fi ucis pe tinerii iubiți din Turnu Măgurele, un adolescent de 18 ani și o fată de 16 ani. I-ar fi băgat în portbagajul unei mașini și i-ar fi ascuns într-o casă părăsită din localitatea Drăgănești de Vede.

26 oct. 2022, 18:28
Cine este criminalul care i-a ucis pe cei doi iubiți din Turnu Măgurele. După ce i-a omorât, le-a ascuns cadavrele într-o casă părăsită

Oamenii legii au descoperit dubla crimă, după ce fratele victimei de 18 ani a sunat la 122 și a spus că el și iubita lui au dispărut fără urmă din casa lor din Târgu Măgurele.

Polițiștii și procurorii din Teleorman au început o anchetă și au descoperit că cei doi adolescenți au fost omorâți și băgați în portbagajul unei mașini care ulterior a fost într-o casă părăsită.

„În ziua de 25 octombrie, un cetățean din municipiul Turnu Măgurele a sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 , faptul că în noaptea de 24 spre 25, fratele său de 18 ani și concubina acestuia de 16 ani, ambii domiciliați în județul Olt, au dispărut din locuința comună pe care o aveau în municipiul Turnu Măgurele.

Echipa operativă constituită în cadrul Serviciului de Investigații Criminale în urma activităților și investigațiilor operative desfășurate, a rezultat faptul că un bărbat de 24 de ani din municipiul Roșiori de Vede s-ar fi deplasat la locuința comună a acestora, unde din motive necunoscute și care vor fi stabilite cu ocazia cercetărilor, ar fi izbucnit un conflict aplicându-le celor doi mai multe lovituri, care le-ar fi provocat leziuni cauzând decesul.

Citește și Noi detalii în cazul crimei de la Măgurele! Camerele de supraveghere din zonă au surprins două persoane care se îndepărtau grăbite de maşina incendiată

Acesta ar fi transportat ulterior cadavrele cu ajutorul unui autoturism cu care se deplasa, pe raza comunei Drăgănești de Vede, ascunzându-le într-o casă de locuit părăsită.

Suspectul a fost reținut pe o perioadă de 24 de ore și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.

Cercetările continuă sub coordonarea Parchetului de pe lânga Trubunalul Teleorman”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

În momentul de față, suspectul se află la Tribunalul Teleorman, cu propunere de arestare preventivă. Conform unor surse din anchetă, ar fi recunoscut crima.

Bărbatul mai avea un dosar penal și era sub control judiciar. Mai mult, fusese prins în trafic când conducea sub influența băuturilor alcoolice.

Citește și Crima de la Măgurele. S-a aflat cine sunt criminalii afaceristului italian găsit incendiat într-o maşină