Noi detalii în cazul crimei de la Măgurele! Camerele de supraveghere din zonă au surprins două persoane care se îndepărtau grăbite de maşina incendiată. VIDEO

Doi tineri, un bărbat şi o femeie, au fost surprinși foarte aproape de locul unde un autoturism în al cărui portbagaj se aflau un craniu şi mai multe oase a fost incendiat. Camerele de supraveghere i-au surprins pe cei doi trecători care par grăbiți.

08 mai 2022, 21:50
Noi detalii în cazul crimei de la Măgurele! Camerele de supraveghere din zonă au surprins două persoane care se îndepărtau grăbite de maşina incendiată. VIDEO

Anchetatorii au ridicat imagini surprinse de pe toate camerele de supraveghere din zonă. Totodată, s-au ridicat imagini de pe camera aflată pe casa în spatele căreia se află câmpul pe care a fost găsită maşina incendiată, potrivit România TV. Criminaliştii spun că maşina a fost incendiată în jurul orei 5 dimineaţa.

Crima de la Măgurele! Ipotezele anchetatorilor

Cei doi tineri care au fost surprinşi de camere păreau foarte grăbiţi. Ei sunt acum în cercul de suspecţi ai criminaliştilor. Este, însă, posibil să fie vorba şi despre cetăţeni care să nu fi avut niciun fel de legătură cu incidentul, însă anchetatorii vor să se asigure de acest lucru.

Criminaliştii încearcă, de asemenea, să refacă traseul urmat de suspecţi şi spun că ar fi vorba despre două persoane, că cel bănuit de crimă ar avea şi un complice.

Anchetatorii nu exclud posibilitatea ca cei doi cetățeni să fi ajuns în orașul Măgurele cu două autovehicule separate, unul fiind cel care a luat foc în lanul de rapiță și altul care i-ar fi ajutat să fugă de la locul faptei.

Citeste si Halucinant! Cât costă un kilogram de cireşe în cea mai scumpă piaţă din România! Peste 35 de EURO cireşele dulci şi pietroase, în Bucureşti

Mai mult de atât, pe lângă faptul că suspecții au fost filmați de camerele de luat vederi, autoritățile sunt de părere că aceștia au mai făcut o greșeală. Ei ar fi venit din București către Măgurele și ar fi folosit același drum la întoarcere.

Prin urmare, anchetatorii iau în calcul faptul că bărbatul ar fi fost ucis în Capitală, iar trupul său neînsuflețit ar fi fost transportat la Măgurele, unde a fost incendiat.

Răzbunare în stil mafiot

Criminaliştii iau în considerare o răzbunare în stil mafiot pentru că se pare că victima ar fi murit într-un mod violent. Aceştia au identificat o leziune la nivelul craniului. Din informaţiile de până acum, ar fi vorba despre un bărbat care ar fi fost lovit puternic în zona capului, apoi tranşat şi băgat în portbagajul maşinii care, ulterior, a fost incendiată.

Citeste si O nouă tragedie zguduie România, un bărbat din Bacău şi-a omorât ambii copii, aruncându-i în apă. Monstrul este de negăsit

Autoturismul incendiat a ars ore în șir. Locuitorii din Măgurele, deşi au observat focul, nu au sunat la 112, crezând că ard gunoaie pe câmp, aşa cum se întâmplă frecvent.

Un bărbat care a trecut pe acolo și a văzut mașina în flăcări a anunțat imediat poliția.