Cine este, de fapt, şoferul care şi-a ucis prietenul de 19 ani la Dobreşti. Iubita sa este o celebră milionară!

Ionuț Alex Enache, un tânăr de 28 de ani din Dobrești, se află internat în stare critică după accidentul pe care chiar l-a provocat pe un drum județean din Argeș, în urma căruia prietenul său în vîrstă de 19 ani, aflat îm manşină, a murit pe loc.

03 nov. 2022, 08:41
Cine este, de fapt, şoferul care şi-a ucis prietenul de 19 ani la Dobreşti. Iubita sa este o celebră milionară!
Cine este, de fapt, şoferul care şi-a ucis prietenul de 19 ani la Dobreşti

Ionuț Alex Enache conducea un Mercedes AMG GT S de 600 de cai putere, iar la un moment dat a pierdut controlul mașinii, a rupt un stâlp și s-a izbit violent de un copac, între Dobrești și Topoloveni.

Maşina, înmatriculată în Elveția, s-a răsturnat, o roată s-a rupt, iar motorul a sărit de pe șasiu! Bolidul de lux îi aparţine unei cunoscute milionare din din Elveţia, Anja Graf, în vârstă de 45 de ani, care este iubita lui Ionuț Alex Enache, scrie Libertatea. Aceasta a venit de urgență în România, după ce a aflat că iubitul ei e pe moarte, după accidentul de la Dobrești, scrie şi cotidianul elvețian Blick.

Citeşte şi: El este tânărul de 18 ani mort în accidentul din Argeş. Andrei voia să devină poliţist la fel ca tatăl şi fratele lui

„Eram în St. Moritz când a avut loc accidentul. M-a sunat fratele lui Alex”, a declarat Anja Graf, care a ajuns la București miercuri. „Alex a fost operat în această dimineață și acum se trezește”, a spus milionara imediat după ce şi-a vizitat iubitul la spital. Cei doi s-au despărțit temporar în vară, dar au mai multe afaceri împreună. „În ultimele ore mi-am dat seama cât de mult înseamnă el pentru mine. El este încă unul dintre cei mai importanți oameni pentru mine. Despărțirea a venit de la mine, dar vreau să încerc din nou cu el. Pentru că acum îmi dau seama cum ar fi dacă el ar lipsi din viața mea”, a mai spus Anja Graf.

Citeşte şi: Tânăr de 18 ani, mort într-un accident în Argeş. Andrei a murit într-un Mercedes făcut bucăţi de prietenul lui

Anja Graf este un fost model care și-a fondat propria agenție de modeling. A dezvoltat apoi afaceri imobiliare, cazând alte modele, la început în propriile apartamente. În 1999 și-a fondat afacerea imobiliară, care s-a extins în întreaga lume și în cele din urmă a făcut-o milionară, fiind supranumită „regina apartamentelor”. Aceasta a locuit în ultimii trei ani la București şi este mama a patru copii, cu vârste între 10 și 21 de ani.