El este tânărul de 18 ani mort în accidentul din Argeş. Andrei voia să devină poliţist la fel ca tatăl şi fratele lui

Fiul unui polițist, un tânăr de doar 18 ani, a murit după ce o mașină Mercedes condusă de un prieten s-a izbit de mai mulți stâlpi și copaci. Andrei C. visa să devină polițist, la fel ca tatăl și fratele lui. Însă, din păcate, visul lui Andrei s-a oprit aici.

02 nov. 2022, 11:20

Andrei C. avea doar 18 ani şi a murit nevinovat într-un accident provocat marţi seara de prietenul lui, un băiat în vârstă de 28 de ani. Din cauza vitezei excesive, şoferul de 28 de ani, aflat la volanului unui autoturism Mercedes AMG GT S, de 150 000 € și 640 de cai putere, a pierdut controlul asupra maşinii şi s-a izbit de un stâlp, apoi de un copac de pe marginea drumului şi s-a răsturnat într-un şanţ.

Într-o secundă, bolidul Mercedes s-a transformat într-un morman de fiare. Bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe circa 100 de metri.

Ambii tineri au rămas încarceraţi. Din păcate, în ciuda eforturilor echipelor medicale, Andrei C. nu a mai putut fi salvat. Andrei a plătit cu viaţa pentru teribilismul prietenului său.

Citeşte şi: Accident grav în Giurgiu, două persoane au murit, a fost cod roşu de intervenţie

„În urma verificărilor preliminare, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că un bărbat de 28 de ani, din Dobrești, care conducea un autoturism pe DJ 702, pe raza localității Dobrești, având direcția de deplasare spre Topoloveni, în împrejurări care urmează să fie stabilite din cercetări, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp, după care a fost proiectat într-un copac, răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului său de deplasare.

În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față, tânăr de 18 ani, din Priboieni, precum și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat la o unitate medicală pentru îngrijiri.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Andrei C. a murit înainte de a-şi îndeplini visul

Andrei C. voia să devină poliţist la fel ca tatăl şi fratele lui. Cu doar câteva zile în urmă, aplicase la şcoala de Subofiţeri de Poliţie. Însă din păcate visul tânărului de doar 18 ani nu se va mai împlini.

Potrivit ziartopdearges.com, tânărul de 18 ani era pasionat de sport și lua parte la competiții de skandenberg.

Acum rudele se pregătesc de înmormântare.