Cine este Denisa Manelista şi cui datorează succesul ei fulminant VIDEO

Denisa Manelista, care trece prin momente grele în viaţă, în ciuda tinereţii, a avut o ascensiune rapidă în lumea muzicii. Asta se datorează şi faptului că provine dintr-o familie de muzicieni şi a fost ajutată de apropiaţi, după cum se arată pe blogul ei.

RomaniaTV.net
02 mai 2017, 06:25

Tatăl Denisei provine dintr-o familie de muzicanţi instrumentişti, fiind saxofonist. La şcoală, pe la 12 ani, Denisa cânta deja la toate concursurile de muzică populară şi lua numai premiul I, aşa că era invitată la diverse emisiuni televizate.

S-a aflat de ce boală suferă DENISA Manelista: „Nu se mai poate face nimic, e doar o chestiune de zile”

Într-o zi, mătuşa ei, soţia lui Florin Peşte, a văzut o astfel de emisiune şi l-a chemat pe soţul ei să o vadă pe nepoata Denisa la televizor.

Imediat după aceea Florin Peşte, foarte cunoscut muzicant, a chemat-o pe Denisa să înregistreze câteva manele în studioul lui. Avea atunci 14 ani. Aşa a început ascensiunea ei ca artistă, primul album „Unde eşti?” fiind un succes.

DENISA MANELISTA, mesaje triste pe Facebook: „Azi eşti bine, fericit, mâine ai de suferit”

Denisa are colaborări cu toţi marii cântăreţii de manele şi este mereu în top. Pentru că nu şi-a uitat prima dragoste, a scos, împreună cu Nicu Vesa, un album de muzică populară. Prima ei piesa fiind un succes intr-un duet extraordinar alaturi de Florin Peste: „Daca pozele ar vorbi”.