Tragedie de Florii. O doctoriță a fost găsită moartă la camera de gardă

O doctoriţă de la un spital privat din municipiul Constanţa a fost găsită moartă în Duminica Floriilor, în unitatea sanitară. Femeia de 38 de ani a fost găsită în camera de gardă, având alături de ea o seringă. Din primele informații doctorița își injectase un cocktail de medicamente.

25 apr. 2021, 13:21
Tragedie de Florii. O doctoriță a fost găsită moartă la camera de gardă

O doctoriță a fost găsită moartă la camera de gardă a unui spital privat din Constanţa. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, Anamaria Stoica, a declarat că duminică echipele de intervenţie au fost solicitate să se deplaseze la un spital privat după ce o femeie fusese găsită căzută într-o sală a spitalului.

Citeşte şi: Noul protocol de tratament pentru pacienţii COVID, explicat de medicul Virgil Musta. De ce nu se recomandă Ivermectina

„În jurul orei 11 am fost solicitaţi să intervenim prin apel unic pe 112 la o persoană de sex feminin găsită căzută într-o cameră la un spital privat. De îndată, la faţa locului a fost alertat echipajul de Terapie Intensivă Mobilă, colegii ajunşi acolo au constatat din păcate decesul persoanei de sex feminin, în vârstă de aproximativ 37 de ani. Din primele informaţii se pare că aceasta era doctoriţă acolo”, a afirmat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, citat de news.ro.

Politia a anunţat că pe trupul doctoriţei nu au fost constatate urme vizibile de violenta. Cadavrul medicului a fost preluat de legişti pentru pentru necropsie.

Politistii au deschis dosar penal pentru comiterea infractiunii de ucidere din culpa.

Potrivit România TV, femeia de 37 de ani a fost găsită în camera de gardă, având alături de ea o seringă. Din primele informații doctorița își injectase un cocktail de medicamente, iar anchetatorii verifică şi varianta sinuciderii.

Citeşte şi: 140 de persoane, vaccinate anti-COVID din greşeală cu ser fiziologic. Anchetă de proporţii