Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a mai fost căsătorit o dată

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a revenit în atenţia publicului odată cu participarea la show-ul sportiv de la Pro TV, după ce în urmă cu câţiva ani s-a mutat în Spania, alături de familie.

20 ian. 2022, 12:11
Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul a mai fost căsătorit o dată
Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România. Artistul, pe numele lui real Eduard Andreianu este căsătorit de mai bine de zece ani cu Elena şi au împreună o fată, Alessia.

Pentru cei care nu ştiu, CRBL nu se află la prima căsătorie. În trecut, acesta a mai fost însurat cu Andreea. Aceștia au divorțat în 2004, când el avea 27 de ani. Mariajul lor a durat doar 7 ani. După despărțire, nu au mai ținut deloc legătura.

Andreea, prima soţie a lui CRRBL

Citeşte şi: Andreea Tonciu şi CRBL, scandal la Survivor România 2022. Cei doi şi-au adresat cuvinte grele

Cine este Elena, soţia lui CRBL de la Survivor România

Ulterior, CRBL și-a refăcut viața alături de actuala lui soție, Elena. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare al show-ului „Dansez pentru tine’. La acea vreme, el era concurent, iar ea coregraf.

Concurentul de la Survivor România nu a pierdut timpul și a cerut-o de soție pe Elena, la scurt timp. „Ce frumos am fost cerută de soţie. Am găsit acasă o pisicuţă super drăguţă, care avea la zgardă inelul de logodnă. Eu sunt înnebunită după pisici… îţi dai seama că în primele zece minute nici nu mi-am dat seama că pisica purta la gât ceva deosebit!

Eram atât de fericită să primesc în dar pisica şi…abia după ceva timp am observat şi inelul. Evident, după aceea a urmat momentul… cu lacrimi de fericire”, a explicat Elena, soția lui CRBL de la Survivor, pentru revista Ghidul Miresei.

CRBL participă la Survivor România 2022

După ce Faimosul a plecat către Republica Dominicană, soția lui, Elena, i-a transmis un emoționant pe rețelele de socializare.

Stau cu telefonul în mână de ceva minute şi efectiv nu ştiu ce să scriu… Emoţiile mă depăşesc… Daaar cum ar spune spaniolul: No pasa nada. Cu zâmbetul pe buze, fruntea sus şi tot înainte, depăşim orice! Familia este cea mai puternică forţă pe care o are omul!

Muuult succes @eduardcrbl, suntem mereu lângă tine, chiar dacă la mii km distanţă!!! Pentru noi eşti nr 1, orice s-ar întâmpla! Te iubim!!! Cei mai mari fani ai tăi @alesia.world şi @elena.cerebela. Enjoy the ride!!!! Have fun!!! One lifetime experience. Noi ne descurcăm , tu ştii.’, a scris Elena pe rețelele sociale.