Falsa esteticiană din Oradea îşi promova serviciile în transmisiuni live pe Facebook

O femeie de 39 de ani din Oradea este suspectata de poliţişti că făcea intervenţii estetice deşi nu este medic. Mai exact, femeia făcea injectare de acid hialuronic în buze şi cearcăne fără să aibă pregătirea necesară. ebihoreanul.ro a publicat o înregistrare video în care suspecta îşi îndemna potenţialele cliente de ofertele salonului său. 

RomaniaTV.net
21 feb. 2019, 10:55
Falsa esteticiană din Oradea îşi promova serviciile în transmisiuni live pe Facebook

Orădeanca de 39 ani care se pretindea medic estetician şi efectua intervenţii estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, se numeşte Ramona Fizesan şi este proprietara cabinetului „Medical Beauty Ra”, potrivit ebihoreanul.ro.

Femeia este suspectată că, în ultimii 2 ani, respectiv în perioada 2017 – 2019, „ar fi efectuat mai multe acte medicale estetice faciale, prin injectarea acidului hialuronic în buze şi cearcăne, fără a avea calitatea de medic”. Astfel de intervenţii pot fi efectuate doar de medici esteticieni sau sub supravegherea unui cadru medical, ceea ce, în cazul femeii, nu s-a întâmplat.

Într-o filmare făcută în timp ce se afla la volanul unei maşini, Ramona Fizesan își îndeamna clientele să profite de promoțiile cabinetului său și să-și facă programare din timp. La infectarea unui mililitru de acid hialuronic, femeia le promitea clientelor că vor primi cadou 0.5 mililitri „pe care îl putem injecta în buze, şanţuri nazo-labiale, pomeţi”.