Cine este femeia care i-a furat inima lui Marius Elisei: „Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”. Cu ce ocupă bruneta focoasă

Marius Elisei și Oana Roman și-au spus adio cu mai mult timp în urmă, iar acum bărbatul a reușit să își găsească fericirea în brațele altei femei. Fostul soț al Oanei Roman a făcut publică noua relație pe rețelele de socializare și a vorbit deschis despre acest subiect. Iată cum a reacționat fiica lui Petre Roman la aflarea noutăților.

27 sept. 2023, 18:18
Cine este femeia care i-a furat inima lui Marius Elisei: „Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”. Cu ce ocupă bruneta focoasă
Cine este femeia care i-a furat inima lui Marius Elisei: „Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”. Cu ce ocupă bruneta focoasă

Cu ocazia zile sale de naștere, Marius Elisei a dezvăvăluit că și-a găsit iubirea în brațele altei femei. Au trecut luni bune de la separarea de Oana Roman, iar acum cel de care fiica fostului premier s-a despărțit cu scandal iubește din nou. Femeia este o brunetă foacoasă, care se pare că i-a pus inima pe jar. Acesta a postat pe pagina sa de Fecebook o fotografie extrem de relevantă. Chiar și fiica lui cu Oana Roman a avut ocazia să o cunoască pe noua iubită a tatălui său. De altfel, Isabela este cea care a informat-o pe Oana Roman despre noua femei din viața lui Marius Elisei.

Citește și: Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”

De trei săptămâni, acesta retrăiește fiorii iubirii și pare mai îndrăgostit ca niciodată. Elisei a dezvăluit în emisiunea lui Dan Capatos cum și-a cunoscut actuala iubită și de când și-au început relația.

„Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc pana acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie”, a povestit Marius Elisei.

Se pare că Oana Roman a aflat de la fiica sa că Marius Elisei se află într-o nouă relație.

„În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii”, a precizat fostul soț al Oanei Roman, care a dezvăluit că iubita sa este cadru medical.

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fostul ei soț și, de fapt, ea pentru asta s-a rugat, ca el să-și refacă viața alături de altă femeie.

„Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

Citește și: Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată, psihic mai ales”