Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită. Chiar de ziua lui de naștere, bărbatul a postat o imagine, în care apar mâinile fetitei sale, Isabela, dar și ale unei domnișoare misterioase. Deși multă lume a crezut că este vorba despre Oana, nu este ea cea prezentă în fotografie.

26 sept. 2023, 12:32
Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită: „Eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație”
Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru fostul ei soț și, de fapt, ea pentru asta s-a rugat, ca el să-și refacă viața alături de altă femeie.

Citește și: Marius Elisei nu se implică în creșterea fiicei sale. Oana Roman a răbufnit: „Nu am niciun fel de ajutor, sunt epuizată, psihic mai ales”

Oana Roman, prima reacție după ce Marius Elisei s-a afișat cu noua iubită

Eu mă bucur foarte mult, sincer și din suflet, că el este în regulă, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se pot liniști între noi. Dar, evident că presa speculează foarte mult și el a dat o declarație în care a spus că nu mai vrea să audă despre mine, nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și este foarte fericit, lucru care pe mine mă bucură, pentru eu pentru asta m-am rugat, ca el să își găsească o nouă relație ca să ne putem liniști”, a declarat Oana Roman, pe Instagram.

După ce a postat fotografia cu pricina, Marius Elisei a dezvăluit că zvonurile sunt adevărate și că iubește din nou. Cu toate acestea, se pare că ultima relație a fost ținută prea mult în atenția publicului, astfel încât acesta nu și-a dorit să ofere niciun detaliu cu privire la noua poveste de dragoste.

Nu mă mai întrebați de Oana, vă rog eu frumos. Despre ea o întrebați pe ea. Da, iubesc din nou, am o altă relație și simt că acum am tot ceea ce îmi doresc, multă liniște și fericire, altceva nu mi mai doresc. Numele ei e secret. Nu are nicio relevanță numele ei, contează că eu mă simt bine și sunt foarte fericit”, a declarat Marius Elisei pentru Cancan.