Cine este femeia care i-a pus capac lui Jean Paler. Actorul a dezvăluit că a iubit peste 1.000 de femei: „N-oi fi fost eu frumos, dar eram vesel”

Jean Paler este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, totuși lumea nu știe prea multe detalii despre viața sa amoroasă, care se pare că a fost plină de scântei întodeauna.

11 ian. 2024, 15:49
Cine este femeia care i-a pus capac lui Jean Paler. Actorul a dezvăluit că a iubit peste 1.000 de femei: „N-oi fi fost eu frumos, dar eram vesel”
Cine este femeia care i-a pus capac lui Jean Paler. Actorul a dezvăluit că a iubit peste 1.000 de femei: „N-oi fi fost eu frumos, dar eram vesel”

Jean Paler se numără printre cei mai remarcabili actori din țara noastră. Deși este divorțat, el este părintele a doi copii, o fată și un băiat, care îi acordă sprijinul lor necondiționat. De-a lungul timpului, Jean Paler a recunoscut că a avut multe relații amoroase, dar una dintre ele i-a marcat profund sufletul.

Actorul a împărtășit că a fost extrem de îndrăgostit de o femeie, însă legătura lor s-a destrămat din cauza faptului că partenera sa petrecea excesiv de mult timp pe platformele de socializare, ceea ce l-a afectat pe Jean Paler. Și nu s-a oprit aici! La un moment dat, actorul a decis să verifice corespondența pe Facebook și a descoperit că iubita sa îl înșela. Fără să ezite prea mult, el a pus capăt imediat relației, chiar dacă simțea o iubire profundă pentru ea.

Citește și: Micutzu, despre durerea prin care a trecut prietenul său, Cătălin Bordea, după ce Livia l-a părăsit pentru Spike, cavalerul de onoare de la nunta lor. ”I se poate întâmpla oricui, ăsta e blestemul”

„M-am despărţit de iubită în 16 ianuarie. A greşit şi nu a mai fost să fie. Era o tipă bolnavă de Facebook. Aşa am găsit-o, aşa am lăsat-o. Îi plăcea mai mult la Facebook decât să aibă o familie. După doi ani, am prins-o eu fără vrere. Am deschis pagina ei de Facebook şi am văzut că-i spunea unuia că-l pupă, că-l aşteaptă la cafea şi ăla venea la cafea. Eu am vrut s-o iau cu tot cu copil. Pusesem foarte mult suflet în copilul ăla. Ea ţine partea ei că ea nu a greşit, că ea doar postează şi se uită pe site-uri de modă. Îmi pare rău că ţin foarte mult la ea şi am ţinut foarte mult la relaţia cu ea şi la copilul ei. Am vrut să mă mut cu ea şi cu copilul. Dar, a greşit foarte mult”, a mărturisit Jean Paler, potrivit wowbiz.ro

„N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească. Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit.”, a declarat Jean Paler.

Jean Paler susține că a fost dintotdeauna un adevărat domn, motiv pentru care avea grijă să nu facă pe nimeni să sufere, nici măcar atunci când lua decizia de a pune punct unei relații.

„Când o poveste de dragoste nu mai mergea, cădeam la învoială, discutam ca doi oameni civilizați, și puneam punct. Cu multe dintre ele am rămas prieten, acum au viața lor, au copii, au nepoți. Cu vreo trei foste iubite s-a sfârșit mai urât, în rest cu toate încă mai vorbesc, la telefon, unele sunt plecate în străinătate”, a povestit Jean Paler, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Actorul a povestit că, la un moment dat, și-a invitat la cafea o fostă iubită. Acesta recunoaște că nu și-a dat seama că este ea, până în momentul în care ea i-a spus cine este.

”Eu cred că în mintea mea o așteptam pe femeia aceea, tânără și frumoasă, pe care am iubit-o. Cred că o așteptam pe cea de atunci, din anii tinereții. La un moment dat, a venit spre mine o doamnă în vârstă, am crezut că este una de pe stradă, care are chef de autograf. N-am băgat-o în seamă, eu încă mă uitam lung, pe stradă, după fosta iubită.

Femeia, văzând că el nu o recunoaște, i-a spus: „Eu sunt, Jeane, cu mine trebuia să te întâlnești!”. „Of, și eu care o așteptam pe acea fată, din trecut, timpul nu iartă….”, a mai mărturisit Jean Paler.

Citește și: Jean Paler, mărturii dureroase: „De două ori am simțit că îmi iau «La revedere»”