Jean Paler, mărturii dureroase: „De două ori am simțit că îmi iau «La revedere»”

Jean Paler a vorbit despre ultima perioadă din viața sa. Marele actor se confruntă cu probleme grave de sănătate. 

17 nov. 2023, 20:41
Jean Paler, mărturii dureroase: „De două ori am simțit că îmi iau «La revedere»”
Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Ce i-au transmis medicii după ce i-au montat încă două stenturi la inimă

Actorul Jean Paler trece printr-o perioadă dificilă după ce a petrecut 3 luni pe patul de spital. Desi a fost externat, starea sa de sănătate rămâne fragilă, iar pe 28 noiembrie va trebui să se întoarcă la spital.

Ultima perioadă a fost extrem de dificilă pentru Jean Paler. Marele actor și-a petrecut ultimele luni numai prin spitale, acolo unde a fost supus și unei intervenții chirurgicale delicată. Acesta a ajuns să trăiască cu nouă stenturi la inimă, însă este foarte optimist și încrezător că Dumnezeu îl va mai lăsa pe pământ o vreme.

Jean Paler recunoaște că a avut câteva momente în care a simțit că sfârșitul îi este aproape. Cu toate astea, actorul și-a păstrat pozitivismul și a mers înainte.

„De două ori am simțit că îmi iau «La revedere». Ultima dată a fost acum mai puțin de o lună. Când m-au scos din sala de operație să mă ducă la reanimare, am zis: «Nu mor caii când vor câinii»”,  a spus comendiantul.

Jean Paler: „A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziat”

Ajuns la vârsta de 70 de ani, Jean Paler este urmărit de problemele de sănătate. Comediantul a fost în patru spitale pentru a se pune pe picioare.

„Le mulțumesc din suflet medicilor de la Spitalul Fundeni, lui Radu Răzvan Radu Ilie și doctorului Zarma, dar și doctoriței Drăghici, cea care mi-a făcut tratamentul cu imunoglobulină. Acum sunt cu mult mai bine. Datorită lor, a deciziilor lor medicale incredibile, eu m-am întors cu bine acasă, și nu cu picioarele înainte. Sunt buni specialiști, dar și cu har de la Dumnezeu. Nici n-am ajuns bine la Fundeni, nici n-am lăsat bine bagajul pe pat, că m-au și luat la analize, iar a doua zi m-au operat. Mi-au mai montat două stenturi la inimă, mai aveam 7, acum am 9.
Jean Paler, din nou internat în spital. Marele actor trece prin momente dificile: „Am 9 stenturi și un fibrilator. Fac colecție”
A fost o intervenție grea, în care ești lucid, auzi totul, doar zona abdomenului este anesteziată. Stenturile se pun ca să deblocheze vasele de sânge, înfundate cu colesterol, și să ajute sângele să circule spre inimă, să nu faci infarct, îți salvează practic viața. Mă bucur că au prins, că au fost acceptate de organism”, a spus Jean Paler pentru  playtech.ro.

Citește și: Jean Paler, sceptic cu privire la majorarea pensiilor: „Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei”

Paler, abandonat total de prieteni

Pe lângă problemele de sănătate, Jean Paler a dezvăluit că sunt și probleme de ordin moral, având în vedere că se simte uitat de toți prietenii:

„Da, marginalizat și uitat total, chiar dat de-o parte, adică chiar nemaiînsemnând absolut nimic pentru nimeni. Să te ferească Dumnezeu! Când nu va mai suna telefonul, atunci ai să realizezi cât de greu e”Cuvântul ”prieten”, pentru mine, de mulți ani, a rămas doar în DEX, doar în dicționar. a spus Jean Paler.

Ce pensie încasează Jean Paler, după o viață de muncă

„Nu cred că îmi vor majora pensia, în ultima vreme nu am primit niciun leu în plus, par promisiuni deșarte. Nici măcar nu mă sună să mă întrebe: ”Nu doriți să vă mărim pensia?”. Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei, din care trebuie să achite facturile și medicamentele, plus mâncarea. Vă garantez eu, că, după o săptămână, ar avea frigiderul gol. Cu siguranță, ar fugi din țară!”, a  spus actorul, notează Playtech Știri.