Cine este femeia celebră din România care ar petrece o noapte cu Ion Ţiriac. „Să-mi povestească despre bani!”

Dj Harra a fost întrebată cu cine dintre Ion Ţiriac şi Victor Slav ar petrece o noapte de amor, iar răspunsul vedetei a luat prin surprindere pe toată lumea.

14 oct. 2022, 23:16

Cine este femeia celebră din România care ar petrece o noapte cu Ion Ţiriac. DJ Harra a spus că ar vrea să stea o noapte întreagă cu Ion Ţiriac pentru ca miliardarul să îi vorbească despre bani dar pentru amor l-ar prefera pe Victor Slav.

Citeşte şi: Ion Țiriac a dezvăluit ţara în care ar vrea să plece pentru totdeauna din România! Surpriză uriaşă: „Acolo aș vrea să fug de tot!”

„Aș sta o noapte să-mi povestească Ion Țiriac despre finanțe, sinceră să fiu, dar nu aș merge mai departe, iar la amor… ca și tipologie, un bărbat frumos este Victor Slav. Nu știu dacă aș vrea neapărat pentru că, la mine, treaba asta cu amorul nu trece prin stomac, trece prin creier foarte mult. Dar, ca și fizic, este un bărbat foarte frumos”, a spus DJ Harra în podcast-ul Oanei Radu.

Citeşte şi: Cine este femeia cu care Ion Ţiriac s-a afişat la plajă. Este mai tânără cu 31 de ani decât afaceristul

Potrivit Forbes, averea lui Ion Ţiriac a fost, în 2022, într-o continuă depreciere, de la 1,7 miliarde de euro la 1,3 miliarde de euro. Miliardarul român a ajuns să își vândă bucată cu bucată imperiul construit în ultimele decenii.