Cine este femeia cu care Syda a înlocuit-o pe Elena Băsescu FOTO

În luna septembrie a anului trecut, Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, mai cunoscut drept Syda, au anunțat că-și despart drumurile, după o căsnicie care a durat patru ani și din care au rezultat doi copii.

31 mai 2017, 13:33

Vestea a luat prin surprindere pe toată lumea, mai ales că-și petrecuseră mai toată vara la mare, împreună cu cei mici, unde au pozat în familia perfectă, scrie click.ro. Chiar și așa, EBA a anunțat despărțirea în prima lună de toamnă. Totul s-a desfășurat discret, la notar, iar Elena s-a mutat cu Traian (dpi și patru luni ani) și Sofia Anais (trei ani și jumătate) în complexul Stejarii.

Citeşte şi Fostul soţ al Elenei Băsescu, surprins la Mamaia în compania unei brunete focoase. Cine este tânăra

În timp ce fostul parlamentar european s-a refugiat în muncă și în viața de mamă singură, nu mult i-a trebuit fostului ginere al lui Traian Băsescu să se refacă după divorț. Bogdan Ionescu a fost dat de gol de cei de la Antena Stars.

Maria Grigoriu este un fotomodel cunoscut, dar la fel de știută este și în lumea bună a Capitalei. A avut relații cu mai mulți bărbați potenți financiar și chiar și-ar fi părăsit iubitul pentru a fi cu fostul soț al Elenei Băsescu. Maria a devenit cunoscută după ce a realizat mai multe pictoriale pentru branduri celebre de haine, a apărut în câteva vidoclipuri și este imaginea unei clinici.