Cine este femeia din spatele afacerilor lui Călin Donca. A renunţat la tot pentru a-l vedea milionar

Călin Donca a fost arestat preventiv în urmă cu o săptămână. Acuzaţiile sunt dintre cele mai grave: înşelăciune cu criptomonede, constituirea unui grup infracțional organizat şi evaziune fiscală de ordinul milioanelor de euro.

29 sept. 2023, 21:19
Cine este femeia din spatele afacerilor lui Călin Donca. A renunţat la tot pentru a-l vedea milionar
Cine este femeia din spatele afacerilor lui Călin Donca. A renunţat la tot pentru a-l vedea milionar

Cine este femeia din spatele afacerilor lui Călin Donca. Afaceristul din Braşov a ajuns milionar în euro a dezvăluit înainte de a fi arestat că mama sa, care era învăţătoare, a renunţat la jobul său obişnuit atunci când el a început să-şi clădească afacerile.

„Nu am avut o copilărie săracă, în care să spun că nu am avut ceva, dar am avut o perioadă în care am început să lucrăm în multi level marketing, în asigurări de viață și mama mea, împreună cu mine am decis. Eu am convins-o să se lase de învățământ și să facem doar partea aceasta cu asigurările (…) aveam 19 ani când am început partea de asigurări de viață, iar oamenii cărora le vindeam aveau 30 – 50 de ani și mergeam eu să le dau lecții de viață”, a declarat Călin Donca.

Citeşte şi: Călin Donca a transmis un mesaj din spatele gratiilor. Ce le spune milionarul investitorilor săi

Milionarul celebru de pe TikTok este căsătorit cu Orianda Donca, aceasta fiind o mare pasionată de sport. Cei doi au împreună cinci copii, iar din acest motiv Călin Donca le-a transmis magistraţilor că vrea să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de familie. Instanţa a decis însă ca milionarul din Braşov să rămână în arest preventiv cel puţin 30 de zile.

Citeşte şi: Călin și Orianda Donca o țineau dintr-o vacanță în alta. Se lăudau că au bani, dar de fapt călătoreau pe sumele altora, pe care îi înșelau

„Poţi să faci bani fără să furi? Bineînțeles. Este mai simplu să faci bani fără să furi, decât să îi faci furând, pentru că dacă îi furi trebuie tot timpul să acoperi acele furtișaguri” spunea Călşin Donca pe TikTok, înainte ca procurorii să demonstreze exact opusul: a păcălit sute de oameni să investească într-o monedă virtuală inventată de el, obţinând 700.000 de euro.

„Ăsta era un milionar de carton, domnule! Ca să fim serioși. Totul a fost o fațadă, bineînțeles. S-a folosit de tot ce a făcut, inclusiv de copii, familie și așa mai departe ca să pozeze, să pară o persoană foarte, să zic așa, exemplu, model”, au declarat vecinii lui Călin Donca.