Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite. Puțini știu că femeia este bucătar de profesie

Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite. Este una dintre cele mai apreciate concurente din acest sezon și își dă toată silința ca să impresioneze juriul. Femeia face parte din echipa lui chef Sorin Bontea, chiar dacă inițial își dorea să fie la Chef Cătălin Scărlătescu.

30 nov. 2022, 16:43
Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite. Puțini știu că femeia este bucătar de profesie
Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite

Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite. Femeia are 37 de ani și este de profesie bucătar, dar și organizator de evenimente la Paris. Ea s-a stabilit în Franța de mai bine de opt ani, însă nu singură, ci alături de partenerul ei de viață. Cei doi au o relație de 21 de ani, se iubesc încă de pe vremea când aceasta era adolscentă.

Cine este Florica Baboi de la Chefi la cuțite

Soțului meu ar trebui să îi fac un monument, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține”, a mărturisit Florica Baboi, la Chefi la cuțite, potrivit

Florica Baboi i-a cucerit pe jurați cu un risotto, însă a ajuns să fie eliminată în bootcamp din cauza unui orez. Ulterior, a revenit în emisiunie datorită unei amulete. Concurenta, la fel ca și ceilalți, luptă pentru a se bucura de titlul de câștigătoare a emisiunii. „Născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos”, spunea Florica Baboi în cadrul emisiunii.

Citește și: CÂŞTIGĂTOR CHEFI LA CUŢITE 2022. Surpriză uriaşă, cine pleacă acasă cu cecul de 30.000 de euro, s-au dat peste cap toate pronosticurile!

Chef Cătălin Scărlătescu, reacție furibundă în cadrul emisiunii

Chef Scărlătescu s-a enervat peste măsură așa că în timp ce pe bandă se aduceau farfuriile pentru scorul battle-ului , acesta a părăsit platoul. La fiecare ediție ,,Chefi la cuțite” se amplifică stările de tensiune și asta pentru că bătălia pentru premiu este una foarte mare.

Nu doar între concurenți există momente tensionate, ci și între jurați. În ediția cu numărul 11, Cătălin Scărlătescu s-a enervat peste măsură, așa ca a părăsit de urgență platoul de filmare. Acesta a fost deranjat de faptul că pe bandă veneau farfuriile, însă niciuna nu era de culoare aurie, culoarea echipei lui. Deranjat peste măsură, văzând că nu e nicio farfurie de culoare argintie, a lovit cu piciorul coșul de gunoi pe care îl avea în față, apoi a ieșit din platou.

S-a supărat foarte tare și mi se pare cumva normal să se supere, pentru că chef a văzut farfuria noastră, nu suntem proși, nu suntem tâmpiți. Chiar nu înțeleg de ce nu am luat până acum nicio farfurie. E groasă”, au spus concurenții din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Juratul a fost foarte deranjat de faptul că echipa lui nu luase în acel moment nicio farfurie. ”Se poate așa ceva? Pur și simplu m-a dat peste cap, nu e corect”, a spus juratul.