Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut

Cine este amanta lui Adi Minune. În urmă cu câţiva ani, manelistul a fost protagonistul unui scandal monstru, după ce s-a aflat că are o relaţie extraconjugală. Oana, tânăra care s-a băgat în căsnicia artistului, a fost luată din brațele unui interlop.

13 sept. 2022, 08:50
Cine este amanta lui Adi Minune. Bruneta s-a iubit cu un interlop cunoscut
Cine este amanta lui Adi Minune

Cine este amanta lui Adi Minune. Manelistul este însurat cu Cati, cea cu care are și trei copii. Acum,  este linişte în căsnicia lui, însă nu dintotdeauna a fost aşa. O perioadă lungă de timp, manelistul s-a iubit cu o tânără, Oana, relaţie care a fost recunoscută chiar de artist. Atunci s-a zvonit că misterioasa brunetă a fost „furată” de la un interlop. Artistul a cunoscut-o pe Oana în 2008, la un botez.

Citeşte şi: Adi Minune şi Cati Simionescu, momente impresionante. Îmbrăţişări şi râuri de lacrimi după momentele de cumpănă pe care le-au traversat în ultimele luni

Cine este amanta lui Adi Minune

La acea vreme, tânăra era împreună cu Oneață, supranumit și „Regele barbutului”. Adrian Minune a remarcat-o atunci pe femeie, ulterior a intrat în vorbă cu ea și a ajuns să îi fure inima. Oneață a dezvăluit în cadrul unui interviu cum a ajuns cântărețul să îi fure partenera chiar din brațele sale. „Fata a fost cu mine un an de zile. Când am fost eu plecat în Iordania, el mi-a luat-o… ”, a declarat Oneață, „Regele barbutului”.

Interlopul a aflat de relația iubitei sale cu Adi Minune tocmai din telefonul Oanei. Când a mers să îl viziteze în Iordania, bărbatul i-a verificat telefonul mobil și a descoperit videoclipuri compromițătoare cu manelistul. „Regele barbutului” a susținut că a reușit să treacă peste faptul că artistul i-a furat iubita.

Înainte a fost cu mine , el s-a ținut de capul ei până a luat-o. Cu manevre foarte mari, făcute de el. Pe timpul ăla, eu l-am iertat… Am zis ‘las-o așa’. Dar de atunci a început să facă mai multe măgării. La un rachiu al fetei mele… când era el liber, nu s-a prezentat. L-am iertat și atunci, dar acum, pentru ce mi-a făcut, nu-l mai iert. M-a făcut prăduitor”, a mai adăugat interlopul.